مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس :

مقاله تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۹۳ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر ماهی
مقاله آنتی اکسیدان BHA
مقاله عدد پراکسید
مقاله TVN
مقاله زمان ماندگاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی خمیر ماهی کپور سرگنده با استناد بر سه فرمول تهیه و بر اساس آزمایش های چشایی (Organoleptic Properties) فرمول شماره سه انتخاب شد. سپس این محصول به سه قسمت تقسیم گردید. نمونه ۱ (شاهد)، نمونه ۲ (حاوی ۰۱/۰ درصد آنتی اکسیدان (Butylated Hydroxy Anisole) BHA و نمونه ۳ (حاوی ۰۲/۰ درصد آنتی اکسیدان (BHA بودند. نمونه ها منجمد و برای تعیین زمان ماندگاری در سردخانه در ۱۸- درجه سلسیوس نگهداری شدند و آزمایش های میکروبی (Total Count)، عدد پراکسید(Peroxide Value) ، (Total Volatile Nitrogen) T.V.N، تعیین و اندازه گیری اسیدهای چرب (Profile Fatty Acid)، در فواصل زمانی مشخص شده (۰، ۱۵، ۳۰، ۶۰ و ۹۰) روز انجام گرفت. نتایج آزمایش TVN در نمونه شاهد از ۱۱.۲mg100g در زمان صفر به میزان ۲۵.۴۸mg100g پس از۶۰ روز نگهداری در سردخانه رسید، در نمونه حاوی آنتی اکسیدان BHA با غلظت ۰۱/۰ درصد بعد از ۹۰ روز میزان TVNبه ۲۵.۹mg100g رسید و در نمونه حاوی آنتی اکسیدان BHA با غلظت ۰۲/۰ درصد نیز پس از ۹۰ روز میزان TVN به ۲۵.۳۴mg100g رسید اما تغییرات مقدار پراکسید در نمونه شاهد در زمان صفر، ۱۵، ۳۰ و ۶۰ روز نگهداری در سردخانه ۱۸°c به ترتیب ۱.۴meqO۲/kg ،۰.۹meqO۲/kg و صفر meqO۲/kg بود. میزان مقدار پراکسید در غلظت ۰۱/۰ درصد BHA به ۲.۶meqO۲/kg و در غلظت ۰۲/۰ درصد به ۲.۲meqO۲/kg پس از ۹۰ روز رسید. بر اساس این نتایج TVN به عنوان مهمترین شاخص تعیین زمان ماندگاری تعیین شد که بر اساس آن زمان ماندگاری نمونه شاهد ۶۰ روز، نمونه حاوی BHA با غلظت ۰۱/۰ و ۰۲/۰ درصد ۹۰ روز تعیین گردید. کلیه نتایج از نظر آماری در سطح (۰۵/۰£p) معنی دار می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.