مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج :

مقاله تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۸۵ تا ۹۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از پنبه دانه در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر تولید و ترکیبات شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر و تولید اسید لینولئیک مزدوج
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسد لینولئیک کونژوگه
مقاله تخم پنبه
مقاله ترکیب شیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پنبه دانه در تغذیه گاوهای شیری هلشتاین در دوره اول شیردهی، بر روی عملکرد، ترکیب و کیفیت شیر تولید شده و پروفیل اسیدهای چرب شیر انجام شد. این تحقیق با ۸ گاو شیری هلشتاین در قالب طرح چرخشی کاملا متوازن با چهار جیره غذایی، چهار دوره آزمایشی، ۲۱ روزه و ۲ راس گاو در هر تکرار انجام شد. میزان پنبه دانه و پروتئین خام جیره های غذایی ۱ تا ۴ به ترتیب ۲۲% سالم و ۱۶% پروتئین، ۲۲% خرد شده و ۱۶% پروتئین، ۲۲% سالم و ۱۸% پروتئین و بدون پنبه دانه و ۱۶% پروتئین، ماده خشک جیره بودند. همه جیره ها از نظر میزان انرژی خالص شیردهی و انرژی قابل متابولیسم در یک سطح قرار داشتند و به صورت مخلوط و انفرادی تا حد اشتها (به طور آزاد) تغذیه شده و گاوها ۳ بار در روز دوشیده شدند. نمونه گیری از شیر ۲ بار (وسط و آخر هفته) انجام شد. در این آزمایش تولید شیرخام بر اساس ۴ درصد چربی، ترکیبات آن و میزان اسیدهای چرب کونژوگه شده(CLA) ، در جیره های حاوی پنبه دانه نسبت به جیره های بدون پنبه دانه (شاهد) بررسی گردید. تولید شیرخام در جیره های حاوی پنبه دانه نسبت به جیره های بدون پنبه دانه (شاهد) به طور معنی داری افزایش یافت (۰۵/۰>P). میانگین درصد چربی شیر در گاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ در طول آزمایش افزایش خطی غیر معنی داری را با افزایش درصد پنبه دانه در جیره نشان می دهد (۰۵/۰<P) تفاوت معنی داری در میانگین درصد لاکتوز، ماده جامد بدون چربی، درصد پروتئین شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ در بین تیمارهای مختلف آزمایشی مشاهده نشد (۰۵/۰<P). پروفیل اسیدهای چرب شیر در گاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ تفاوت معنی داری را نشان داد (۰۵/۰>P). میانگین میزان اسیدهای چرب کونژوگه شده در شیر گاوهای تغذیه شده با جیره های ۱ تا ۴ به ترتیب ۷۷۵/۰، ۷۱۲/۰، ۷۶۲/۰ و ۷۷۷/۰ درصد بود که تفاوت معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد (۰۵/۰<P). نتایج تحقیق حاضر نشان داد افزودن تخم پنبه به جیره بدون تغییر در میزان ماده خشک مصرفی می تواند تولید شیر را افزایش دهد به گونه ایکه ترکیبات شیر نیز بدون تغییر باقی بماند. همچنین افزودن تخم پنبه به عنوان دانه روغنی به جیره می تواند ترکیب اسیدهای چرب شیر تولید شده را تغییر دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.