بررسی اثر عصاره‌ های مختلف دانه گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn)، بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در محیط برون ‌تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره‌ های مختلف دانه گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn)، بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در محیط برون ‌تنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره‌ های مختلف دانه گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn)، بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در محیط برون ‌تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره‌ های مختلف دانه گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn)، بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در محیط برون ‌تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره‌ های مختلف دانه گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn)، بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در محیط برون ‌تنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: مهارکننده ‌های آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز از تبدیل پلی ‌‌‌ساکاریدهای غذا به منوساکاریدها یا همان قند ساده پیشگیری می‌ کنند. مهار این دو آنزیم از جذب قندهای ساده از دستگاه گوارش و در نتیجه پیشگیری از افزایش ‌گلوکز ‌‌خون بعد از غذا موثر است.هدف: در این مطالعه تاثیر فراکسیون ‌های دانه گیاه خارمریم تهیه شده توسط حلال‌ های هگزان، کلروفرم، اتیل استات و متانول بر مهار آنزیم آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز بررسی شد.روش بررسی: از پودر دانه گیاه خارمریم توسط حلال ‌های هگزان، کلروفرم، اتیل استات و متانول فراکسیون‌ های مختلف تهیه شد. اثر بازدارندگی عصاره ‌های به دست آمده بر فعالیت آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز بررسی شد. در این آزمایش، غلظتی از هر عصاره که برای مهار ۵۰ درصد از فعالیت آنزیم ‌ها مورد نیاز است (IC50)، به دست آمد و با مقدار مورد نیاز از آکاربوز، به عنوان کنترل مثبت مقایسه شد.نتایج: نتایج این تحقیق نشان داد که عصاره تام متانولی و فراکسیون ‌های هگزانی، کلروفرمی، اتیل استاتی و متانولی دانه گیاه خارمریم اثر مهاری متفاوتی بر هر دو آنزیم آنزیم آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز دارند. آنالیز آماری نشان داد که درصد مهاری عصاره متانولی تام دانه گیاه خارمریم بر هر دو آنزیم آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز در مقایسه با دیگر فراکسیون‌ ها قوی ‌تر و قابل مقایسه با آکاربوز به عنوان کنترل مثبت است.نتیجه‌ گیری: عصاره تام متانولی دانه گیاه خارمریم اثر مهاری قوی ‌تری نسبت به‌ فراکسیون‌ های متانولی، اتیل استاتی، هگزانی و کلروفرمی روی آنزیم ‌های آلفا آمیلاز و آلفا گلوکزیداز دارد.

کلید واژه: دیابت، خارمریم، آلفا آمیلاز، آلفا گلوکزیداز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.