اثر عصاره هیدروالکلی میوه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره هیدروالکلی میوه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره هیدروالکلی میوه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره هیدروالکلی میوه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره هیدروالکلی میوه لگجی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: دیابت ملیتوس یکی از شایع ترین ناهنجاری های متابولیکی در دنیا می باشد که منجر به اختلال در متابولیسم گلوکز در بدن می شود و درنتیجه نقص در ترشح انسولین، عملکرد انسولین یا هر دو می باشد. شواهد تحقیقاتی معدودی مبنی بر اثر ضد دیابتی گیاه لگجی وجود دارد. هدف این مطالعه بررسی اثر عصاره میوه گیاه لگجی بر میزان گلوکز، و چربی های سرم در موش صحرایی نر دیابتی و نرمال بود.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی که در سال ۱۳۸۹ در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج انجام شد، از ۴۰ سر موش صحرایی نر نژاد ویستار در محدوده وزنی ۱۸۰- ۱۵۰ گرم استفاده شد. حیوانات به طور تصادفی به پنج گروه ۸ تایی شامل؛ شاهد، شاهد تحت درمان با ۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن عصاره میوه لگجی، شاهد دیابتی، دیابتی تحت درمان با ۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن عصاره میوه لگجی و دیابتی تحت درمان با ۳۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن عصاره میوه لگجی تقسیم شدند. تجویز عصاره در مدت زمان سه هفته به صورت روزانه به روش گاواژ انجام شد. در پایان میزان قندخون و چربی های سرم موش ها اندازه گیری شدند. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: تجویز عصاره به میزان ۳۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن کاهش معنی داری در میزان قندخون، تری گلیسرید و کلسترول ایجاد نمود و سبب افزایش معنی دار میزان لیپوپروتئین با دانسیته بالا شد (p<0.05). علاوه بر این تجویز عصاره لگجی به میزان ۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم در گروه دیابتی تحت درمان سبب کاهش میزان قندخون و فاکتورهای لیپیدی شد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که تجویز عصاره هیدروالکلی میوه لگجی در دیابت نوع یک سبب کاهش قند و چربی خون در حیوانات دیابتی می شود و انجام تحقیقات بیشتر از جمله هیستوپاتولو‍‍ژی ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: دیابت ملیتوس، لگجی، گلوکز، لیپید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.