اثرات کنجاله های سویای تجاری با و بدون افزودن آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات کنجاله های سویای تجاری با و بدون افزودن آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات کنجاله های سویای تجاری با و بدون افزودن آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات کنجاله های سویای تجاری با و بدون افزودن آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات کنجاله های سویای تجاری با و بدون افزودن آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

اثر انواع مختلف کنجاله سویا با و یا بدون استفاده از آنزیم با استفاده از ۴۳۲ قطعه مرغ تخم گذار سویه های-لاین W36 در سن ۳۲ هفتگی در قالب آزمایش فاکتوریل (۳×۲×۲) بر پایه طرح کاملا تصادفی به مدت ۱۲ هفته بررسی شد. سه نوع کنجاله سویا (کلهر، هندی و آرژانتینی) و دو سطح آنزیم فیتاز فیتکس ۵۰۰ (۰ و ۳۰۰ واحد بین المللی در کیلوگرم خوراک) و دو سطح مولتی آنزیم کیمین (۰ و ۵۰۰ واحد بین المللی در کیلوگرم خوراک) در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که مصرف خوراک، درصد تولید تخم مرغ، تولید توده ای، میانگین وزن تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک تحت تاثیر انواع مختلف کنجاله سویا، سطوح آنزیمی و اثر متقابل آنها قرار نگرفتند (p<0.05). مکمل آنزیمی فیتاز و مولتی آنزیم در جیره های غذایی حاوی انواع کنجاله سویا تاثیر معنی داری بر واحدهاو، وزن پوسته تخم مرغ، ضخامت پوسته و وزن به ازای واحد سطح پوسته نداشت (p<0.05). اثر انواع کنجاله سویا و اثر متقابل بین آنزیم فیتاز و مولتی آنزیم با کنجاله سویا بر وزن مخصوص و شاخص زرده معنی دار بود (p<0.05). استفاده از انواع مختلف کنجاله سویا بدون منابع آنزیمی اثر مشابهی بر عملکرد مرغان تخم گذار دارد و افزودن مکمل های آنزیمی به این کنجاله ها بهبودی در عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ ایجاد نمی کند.

کلید واژه: عملکرد، فیتاز، کنجاله سویا، مولتی آنزیم، مرغ های تخم گذار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.