مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز :

مقاله اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۱۲ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: اثر آموزش تغذیه بر آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آگاهی
مقاله نگرش
مقاله عملکرد
مقاله آموزش تغذیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: آگاهی از اصول تغذیه سالم و بکارگیری آن از سوی زنان که اغلب نقش مدیریت تغذیه ای خانواده ها را نیز بر عهده دارند بر روی سلامت سایر افراد خانواده تاثیر مستقیمی دارد. این مطالعه با هدف تعیین آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای زنان شاغل دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مداخله جهت اصلاح این متغیرها انجام گرفت. روش بررسی: این پژوهش مداخله ای بر روی ۴۴۷ نفر از زنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت. ابتدا آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای نمونه ها با استفاده از پرسشنامه تعیین گردید. سپس مداخله آموزشی جهت دادن آگاهی درباره روشهای تغذیه صحیح به صورت یک جلسه سخنرانی (حدودا دو ساعت) و ارایه یک کتابچه آموزشی انجام گرفت. ۲ ماه بعد از آن ارزشیابی تاثیر مداخله بوسیله پرسشنامه انجام گرفت. برای آنالیز داده ها از روشهای آماری آزمون مک نمار، آزمون ککران برای متغیر های کیفی و tزوج برای متغیرهای کمی استفاده گردید.
یافته ها: قبل از انجام مداخله آموزشی، سطح آگاهی تغذیه ای خوب، متوسط و ضعیف به ترتیب %۸۲۷، %۱۶۵ و %۰۸ بود و پس از انجام مداخله آموزشی، این درصدها به ترتیب به %۸۹، %۱۰۵ و %۰۵ تغییر یافت. اختلاف موجود معنی دار نبود. قبل از انجام مداخله آموزشی، سطح نگرش تغذیه ای خوب، متوسط و ضعیف به ترتیب %۲۹، %۶۲۱۹ و %۸۹۵ و پس از مداخله به ترتیب به %۳۳۶، %۵۹۳ و %۷۱ تغییر یافت. این تغییر قابل توجه نبود. قبل از انجام مداخله آموزشی، سطح عملکرد تغذیه ای خوب، متوسط و ضعیف به ترتیب %۳۳۶، %۵۹۳ و %۵۷۷۲ بود و پس از آن به ترتیب به %۱۵۲۱، %۳۳۳۳ و %۵۱۴۶ تغییر یافت. که تغییر معنی دار در عملکرد تغذیه ای مشاهده نشد.
نتیجه گیری: نتایج حاصله نشان داد که با وجود بالا بودن سطح آگاهی تغذیه ای این افراد، عملکرد آنها در حد ضعیفی بوده، و ارایه آموزش به صورت سخنرانی و ارایه کتابچه برای تغییر عملکرد افراد کفایت نمی کند. بنابراین، استفاده از آموزش های طولانی تر و شیوه های دیگر آموزش بر اساس تحصیلات و شغل پرسنل مورد آموزش ممکن است نتیجه مطلوبتری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.