مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان :

مقاله شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۶۱ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: شناسایی و تعیین بیماریزایی عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم در خوزستان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بلایت
مقاله فوزاریوم
مقاله سنبله
مقاله گندم
مقاله خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مطالعه عوامل فوزاریومی بلایت سنبله گندم، از سنبله های دارای علایم ظاهری بیماری طی سالهای ۱۳۸۴ -۱۳۸۲ از مناطق مختلف گندم کاری استان خوزستان نمونه برداری شد. نمونه های مورد نظر پس از ضدعفونی سطحی بر روی محیط های کشت عمومی و محیط انتخابی قرار داده شدند. در مجموع ۵۶ جدایه قارچ از جنس فوزاریوم از قسمت های پوشینک، دانه، محور سنبلچه و سنبله جدا و به روش تک اسپور و نوک ریسه خالص سازی گردیدند. جدایه های بدست آمده با استفاده از کلید های معتبر در حد گونه شناسایی شدند و در ۹ گونه قرار گرفتند. گونه های شناسایی شده شامل F. culmorum ،F. proliferatum ،F. equiseti ، F. moniliforme ، F. crookwellens ، F. lateritium ، F. xylarioides ، F. subglutinans ، F. semitectum بودند. در آزمون توانایی بیماریزایی گونه های یاد شده از نظر آماری بین آنها تفاوت معنی داری وجود داشت. نتایج نشان داد که بیماریزایی گونه های فوزاریوم در سطح ۱ درصد با هم تفاوت دارند و بر اساس آزمون دانکن در سطح ۵ درصدگونه F. culmorum در یک گروه و بقیه در گروههای دیگر قرار گرفتند. بر اساس منابع موجود گونه F. crookwellens برای اولین بار از سنبله گندم از خوزستان گزارش می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.