مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر :

مقاله بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در نوآوری های مدیریت آموزشی (اندیشه های تازه در علوم تربیتی) از صفحه ۷۷ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری والدین و سلامت روانی نوجوانان شهر اسلامشهر
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیوه های فرزندپروری
مقاله سلامت روانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف تحقیق حاضر بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری و سلامت روانی نوجوانان، شهر اسلامشهر می باشد. جامعه آماری در این تحقیق، همه دانش آموزان دبیرستان شهرستان اسلامشهر است که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای، نمونه ای به حجم ۳۰۰ نفر (۱۵۰ نفر دختر و ۱۵۰ نفر پسر) از جامعه فوق الذکر به عنوان نمونه انتخاب گردیده اند. در این تحقیق ۱۲ فرضیه در مورد رابطه و همبستگی شیوه های فرزندپروری والدین (دموکراتیک، استبدادی، آسان گیرانه) و سلامت روانی (علایم جسمانی، اضطراب و اختلال خواب، اختلال در کارکردهای اجتماعی و افسردگی) نوجوانان و نیز چهار سوال در مورد قدرت پیش بینی کنندگی شیوه های فرزندپروری بر مولفه های سلامت روانی مطرح شد. برای جمع آوری اطلاعات از آزمون شیوه های فرزندپروری بومریند و آزمون GHQ-28 استفاده شده است و برای تجزیه و تحلیل داده های حاصل از تحقیق از ضریب همبستگی پیرسون، آ‍زمون معناداری آن و تحلیل رگرسیون چند متغیری استفاده شده است. نتایج تحقیق بیانگر وجود همبستگی منفی بین شیوه فرزندپروری دموکراتیک و ابعاد مختلف سلامت روانی (علایم جسمانی، اضطراب و اختلال خواب، اختلال در کارکردهای اجتماعی و افسردگی) و همچنین وجود همبستگی مثبت شیوه های فرزندپروری استبدادی و سهل گیرانه و ابعاد مختلف سلامت روانی (علایم جسمانی، اضطراب و اختلال خواب اختلال در کارکردهای اجتماعی و افسردگی) نوجوانان شهرستان اسلامشهر می باشد.
به عبارت دیگر نتایج تحقیق بیانگر این است که شیوه فرزندپروری دموکراتیک باعث افزایش سلامت روانی و شیوه های استبدادی و آسان گیرانه باعث کاهش سلامت روانی افراد می شوند.
همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان می دهد که ۵۳ درصد از واریانس مولفه علایم جسمانی به وسیله شیوه های فرزندپروری اسبتدادی و آسان گیرانه قابل توجیه است و به ترتیب ۲/۶۷ درصد، ۵۷ درصد، ۲/۶۶درصد، واریانس اضطراب و اختلال خواب، اختلال در کارکرد اجتماعی و افسردگی به وسیله هر سه شیوه فرزندپروری قابل توجیه و تبیین می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.