بررسی اثرات شوری بر مراحل نموی و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات شوری بر مراحل نموی و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات شوری بر مراحل نموی و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات شوری بر مراحل نموی و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات شوری بر مراحل نموی و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر مراحل نمو (Development Stages) و عملکرد سه رقم جو تیپ بهاره، آزمایشی بصورت کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. این آزمایش در شرایط گل خانه ای و به روش کشت درون ماسه (Sand culture) انجام پذیرفت. تیمارهای بررسی شامل چهار سطح شوری (۴ ds/m شاهد، ۱۵، ۱۰ و Ec=20) به عنوان کرت اصلی و سه رقم (کارون، ۱۳- سراسری و جنوب) به عنوان کرت فرعی بودند. مراحل نموی براساس مقیاس وادینگتون و کارترایت (۱۹۸۳) بررسی شدند. نتایج نشان داد که ارقام مورد استفاده از نظر مدت زمان لازم برای رسیدن به هر یک از مراحل نموی بر اساس تعداد روز و درجه روز رشد تجمعی (GDD) دارای اختلاف معنی دار می باشند. هر سه رقم برای طول دوره زایشی اختلاف نسبتا زیادی نشان دادند. اثرات سطوح شوری بر طول مدت زمان مراحل نموی (رویشی و زایشی) در هر سه رقم اختلاف معنی داری نشان داد. سرعت تمایز سنبلچه بر اساس روز بین سه رقم معنی دار نبود، ولی براساس روز رشد تجمعی تفاوت معنی دار نشان داد. تفاوت ارقام از نظر عملکرد بیوماس، تولید کاه و کلش، عملکرد دانه در سنبله، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه و شاخص برداشت دانه معنی دار بود. بیشترین عملکرد دانه در سنبله، مربوط به رقم جنوب بود و کمترین آن به رقم کارون تعلق داشت. اثر سطوح شوری بر عملکرد بیوماس تولید کاه و کلش، عملکرد دانه در سنبله، تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه معنی دار گردید. بیشترین عملکرد دانه در سنبله مربوط به شاهد (۴ ds/m) و کمترین آن مربوط به تیمار (۲۰ ds/m) بود. با در نظر گرفتن نسبت Na/K در هر سه مرحله رقم جنوب با داشتن کمترین نسبت Na/K بیشترین مقاومت و رقم های کراون و ۱۳- سراسری به علت دارا بودن نسبت بالاتر، مقاومت به شوری کمتری از خود نشان دادند.

کلید واژه: شوری، جو، عملکرد دانه، مراحل نمو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.