شیوع عوامل تعیین کننده پیش آگهی در کودکان مبتلا به لوسمی حاد ‌لنفوبلاستیک در بیمارستان کودکان مفید بین سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع عوامل تعیین کننده پیش آگهی در کودکان مبتلا به لوسمی حاد ‌لنفوبلاستیک در بیمارستان کودکان مفید بین سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع عوامل تعیین کننده پیش آگهی در کودکان مبتلا به لوسمی حاد ‌لنفوبلاستیک در بیمارستان کودکان مفید بین سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع عوامل تعیین کننده پیش آگهی در کودکان مبتلا به لوسمی حاد ‌لنفوبلاستیک در بیمارستان کودکان مفید بین سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع عوامل تعیین کننده پیش آگهی در کودکان مبتلا به لوسمی حاد ‌لنفوبلاستیک در بیمارستان کودکان مفید بین سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: لوسمی حاد شایع ترین بدخیمی در کودکان می باشد و حدود ۷۵% موارد آن را لوسمی حاد لنفوبلاستیک (ALL) تشکیل می دهد. نزدیک به ۱۰۰% کودکان مبتلا به ALL با درمان های امروزی شانس بهبودی کامل دارند و مهمترین عامل تعیین پیش آگهی اتخاذ درمانی متناسب با ریسک می باشد که با توجه به ویژگی های بالینی، مورفولوژیک، ایمونولوژیک و سیتوژنتیک تعیین می گردد. مطالعه حاضر به بررسی شیوع برخی از عوامل موثر بر پیش آگهی در کودکان مبتلا به ALL می پردازد.
روش مطالعه: در این مطالعه گذشته نگر، سن هنگام تشخیص، جنس، شمارش لکوسیتی اولیه، زیر گروه بر اساس طبقه بندی FAB، ایمونوفنوتیپ و سیر بالینی در کودکانی که طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ برای اولین بار تشخیص ALL برایشان مطرح شده بود مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: سن ۷/۷۷% بیماران مورد مطالعه بین یک تا ۱۰ سال بود و ۶/۳% بیماران کمتر از یک سال و ۷/۱۸% بیشتر از ده سال سن داشتند. ۳/۵۸% بیماران پسر بودند. در ۵/۲۴% بیماران شمارش لکوسیتی بیشتر از µL 50000/ بود. FAB-L1 در ۴/۹۱%، FAB-L2 در ۹/۷ % و FAB-L3 در ۷/۰% بیماران گزارش شد. ایـمـونـوفنـوتیپ pre-B cell در ۸/۷۴%، early pre-B cell در ۱/۱۷%، T cell در ۳/۷% و B cell mature در ۸/۰% بیماران دیده شد که در ۵/۸۸% موارد رده B، مارکر CD10+ بود. در مجموع ۳/۷۹% بیماران در فاز بهبودی باقی مانده و ۱/۱۸% فوت کردند ۹/۱۲% بیماران نیز دچار عود شدند که تنها ۶/۲% آنها به فاز بهبودی رفتند.
نتیجه گیری: در مطالعه حاضر، درصد موارد FAB-L1 و pre-B cell بیشتر و FAB-L2 و early pre-B cell کمتر از مطالعات گذشته بود، اما سایر یافته ها با آمار موجود مطابقت داشت.

کلید واژه: لوسمی حاد لنفوبلاستیک، کودکان، پیش آگهی، بدخیمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.