بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود کیفی ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو از طریق خوراندن روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۸

اسیدهای چرب اشباع زنجیر بلند امگا – ۳ خصوصا ایکوزاپنتاانوییک اسید (eicosapentaenoic acid) با پنج پیوند دوگانه و دو کوزاهگزاانوییک اسید (docosahexaenoic acid) با شش پیوند دوگانه در ساختار بافت مغز و سلولهای شبکیه چشم جنین انسان و حیوانات نقش بسزایی دارند. آبزیان، خصوصا ماهیان چرب غنی از اسیدهای چرب EPA و DHA هستند که می توانند به عنوان منبع تامین کننده نیازهای اسیدهای چرب غیراشباع زنجیر بلند در برنامه غذایی انسان مدنظر قرار گیرند.از آنجا که شیر گاو در تغذیه انسان و حیوانات نقش اساسی دارد تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر مقادیر مختلف روغن ماهی (۱۰۰، ۳۰۰، ۵۰۰ میلی لیتر) غنی از اسیدهای چرب امگا – ۳ در بهبود کیفی اسیدهای چرب شیرگاو از طریق افزودن به جیره غذایی ثابت گاوهای شیری انجام گرفت. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای گروه روغن ماهی بهتر از شیر گاوهای گروه کنترل بود بدین صورت که میزان درصد اسیدهای چرب غیراشباع شیر گاوهای گروه روغن ماهی نسبت به گروه کنترل افزایش نشان دادند ولی برعکس میزان درصد اسیدهای چرب اشباع کاهش داشتند که این تغییرات با خوراندن روزانه مقدار ۳۰۰ میلی لیتر روغن ماهی به هر راس گاو بیشتر نمایان بود. همچنین در شیر گاوهای گروه روغن ماهی اسید آلفا لینولنیک (اسید چرب غیراشباع امگا – ۳ دارای ۱۸ کربن و ۳ پیوند دوگانه) پدیدار گردید که میزان درصد آن به غلظت روغن ماهی خورانده شده وابسته بود؛ به طوری که با خوراندن مقدار ۳۰۰ میلی لیتر روغن ماهی به حداکثر میزان در شیر رسید. با توجه به نتایج بدست آمده از این تحقیق پیشنهاد می شود جهت بهبود کیفی اسیدهای چرب شیر گاو، روغن ماهی به عنوان مکمل به فرمول جیره غذایی گاوهای شیری اضافه شود.

کلید واژه: اسیدهای چرب امگا – ۳، EPA ،DHA، روغن ماهی کیلکا، شیر گاو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.