مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae) :

مقاله مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۵۱ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر سه دما بر پارامترهای زیستی و باروری کنه تارتن ترکستانی Tetranychus turkestani Ugarov & Nikolski. (Prostigmata: Tetranychidae)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله T. turkestani
مقاله نشو و نما
مقاله جدول زیستی باروری
مقاله دما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کنه Tetranychus turkestani گونه ای پلی فاژ و آفت مهم بسیاری از محصولات زراعی است. طی آزمایشی توانایی تولید مثل این کنه، مدت زمان نشو و نما (تخم، مراحل رشدی پیش از بلوغ، کنه های بالغ)، مرگ و میر مراحل پیش از بلوغ و نرخ تولید مثل آن روی لوبیا (Kidney bean) در دماهای ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۷۰±۵ و دوره روشنایی ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی، در آزمایشگاه مطالعه شد. طول عمر کنه های ماده بالغ و مدت زمان نشو و نمای مراحل نابالغ (از تخم تا زمان ظهور کنه های بالغ) در دمای ۳۰ درجه سلسیوس کمتر از دو دمای دیگر بود (۶۷۴ و ۵۸ روز به ترتیب در دمای ۳۰oC) که با افزایش دما کاهش می یابند. بیشترین مرگ و میر در دمای ۳۰ درجه سلسیوس و مربوط به مرحله استراحت اول (%۵۳۲) و بیشترین تعداد تخم تولید شده به ازای هر فرد ماده مربوط به دمای ۲۰ درجه سلسیوس بود (۱۳۱۹). نرخ ذاتی افزایش جمعیت (rm) به ترتیب ۰۱۸، ۰۲۹ و ۰۳۶ روز در دماهای ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سلسیوس بود. بیشترین مقدار نرخ خالص تولید مثل (۷۸۲۷) (R۰) مربوط به دمای ۲۵ درجه سلسیوس بود. طول مدت زمان یک نسل در دمای ۲۰ درجه سلسیوس ۲۳۹۹ روز، در دمای ۲۵ درجه سلسیوس ۱۴۹۶ روز و در دمای ۳۰ درجه سلسیوس ۹۳۳ روز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.