مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر :

مقاله تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۲۳۲ تا ۲۴۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر روش های مختلف حل ضریب چاهک در آنالیز دو عمقی گلف پرمامتر
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرمامتر گلف
مقاله روش های حل ضریب چاهک
مقاله ضریب چاهک
مقاله هدایت هیدرولیکی اشباع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدایت هیدرولیکی از خصوصیات بسیار مهم فیزیکی خاک است که کاربرد وسیعی در علوم آب و خاک دارد. به طوری که در اکثر پروژه های آبیاری و زهکشی، آبهای زیرزمینی و سطحی، برخی از پروژه های عمرانی، مهندسی رودخانه و محیط زیست، هدایت هیدرولیکی از ملزومات طراحی بوده و در هزینه اجرایی طرح ها تاثیر گذار است. به همین دلیل، برآورد دقیق این ویژگی خاک حایز اهمیت است. روش های اندازه گیری هدایت هیدرولیکی به دو روش صحرایی و آزمایشگاهی تقسیم می شوند. روش های صحرایی بسته به عمق آب زیرزمینی، در بالا یا زیر سطح ایستابی انجام می شوند. نفوذسنج گلف روشی است که هدایت هیدرولیکی را در بالای سطح ایستابی اندازه گیری می کند. دقت این روش توسط محققین زیادی بررسی و پذیرفته شده است. تنها مشکل روش گلف، نتایج منفی و غیرقابل قبولی است که در بعضی از جواب ها مشاهده می شوند. ضریب شکل چاهک از پارامترهای مهم در معادله دو عمقی گلف است. برای حل معادله ضریب چاهک، روش های پورشه، فشاری، گلور، یک طرفه و عددی ارایه شده اند. در این تحقیق پس از انجام آزمایش های گلف با مقادیر مختلف H۱ و H۲ که کمترین مقدار H۱=۵cm و بیشترین مقدار H۲=۵cmبود، در ۱۸ چاهک به عمق ۶۰ سانتی متر و در شبکه منظمی با فواصل ۱*۱ متری در یک خاک لومی در مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان واقع در پاکدشت، آنالیز دو عمقی گلف با روش های مختلف حل ضریب چاهک C برای محاسبه Kfs: هدایت هیدرولیکی اشباع خاک (m/s) و fm: پتانسیل جریان ماتریک خاک [m۲/s] انجام شد. نتایج نشان داد چنانچه در محاسبه Kfs از ضریب چاهک با روش پورشه استفاده شود، کمترین تعداد نتایج منفی به دست می آید و سایر روش های حل C، فشار، گلور، عددی و یک طرفه به ترتیب از کم به زیاد تعداد نتایج منفی Kfs دارند. حل پورشه و فشاری C، موجب بیشترین تعداد نتایج منفی fm می شوند. سه روش دیگر در حل fm مناسب تر هستند. همچنین، تعداد نتایج منفی Kfs و fm در همه روش های حل C با افزایش نسبت H۲/H1 کاهش می یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.