مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی :

مقاله بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی و تنوع زیستی پلانکتونی تالاب شادگان به منظور تعیین وضعیت تروفیکی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع زیستی
مقاله تروفی
مقاله پلانکتون
مقاله تالاب شادگان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق فراوانی و ترکیب پلانکتونی تالاب شادگان در ۵ ایستگاه در سال ۸۷-۱۳۸۶ مطالعه شد و شناسایی جنس ها و ترکیب آنها بصورت کیفی و فراوانی (اندازه گیری میزان کلروفیل برای فیتوپلانکتونها) از جنبه کمی، بررسی گردید. مجموعا ۴۲ جنس فیتوپلانکتونی در ۴ رده باسیلاریوفیسه (دیاتومه)، سیانوفیسه، کلروفیسه و دینوفیسه به ترتیب با در صد فراوانی ۶۹۴، ۲۲۲۲، ۱۰۱۵ و ۵۱۶ حضور داشته که غالب ترین آنها دیاتومه ها و فراوانترین جنس از دیاتومه ها جنس های Cyclotella و Nitzschia بوده اند. در این مطالعه ۲۴ جنس زئوپلانکتونی در ۴ گروه روتیفرآ، کوپه پودآ ، پروتوزوآ و کلادوسرآ به ترتیب با درصد فراوانی ۸۰۴۷، ۱۷۳۰، ۲ و ۰۲۳ درصد حضور داشته و روتیفرها غالب ترین گروه بوده اند. فیتو پلانکتونها دارای دو پیک فراوانی به ترتیب در تابستان و سپس با مقدار کمتر در اوایل پاییز بوده اند. بیشترین تنوع زیستی در ایستگاههای رگبه و عطیش مشاهده شده است. میانگین سالانه تولید اولیه ۱۶۷gC/m۲/d به ترتیب با حداکثر و حداقل ۴۶۷ و ۰۵۰ بوده است. عدم حضور گونه هایی که شاخص دریاچه های یوتروف بوده همچون جنس های Peridinium و Ceratium، همچنین عدم مشاهده شکوفایی سیانوفیسه ها، وجود شرایط یوتروفی را نفی می کند. از جمله شواهد دیگر عدم وجود یوتروفی، حضور ماکروفیت ها، کدورت پایین آب و بالا بودن تنوع پلانکتونی است که همگی شاخصی از کیفیت نسبتا طبیعی تالاب می باشند. ورود پساب های کشاورزی به تالاب می تواند در وهله اول با افزایش مواد مغذی سبب افزایش تولید اولیه گردد و طبق فرضیه های وقوع آشوب و استرس های محیطی، عوامل استرس زا، ابتدا سبب افزایش تنوع گونه ای می گردند و درصورت ادامه و افزایش فشار استرس، وضعیت تنوع کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.