مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان :

مقاله بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۱۹۹ تا ۲۰۶ منتشر شده است.
نام: بررسی سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تدریس
مقاله استاد دانشگاه
مقاله ارزیابی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سبک های یادگیری و تدریس، رفتارها یا اعمالی هستند که فراگیران و اساتید در تبادل جریان یادگیری نمایش می دهند. شناخت سبکهای تدریس و ویژگیهای فردی اساتید می توانند در الگوی آموزشی اساتید و بر موفقیت تحصیلی فراگیران آنها تاثیر گذارد. لذا این بررسی با هدف تعیین انواع سبکهای تدریس اساتید دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۶طراحی واجرا گردیده است.
روش کار: این مطالعه توصیفی مقطعی بر روی تعداد ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی دانشگاه و به صورت سرشماری انجام گردید. پس از اجرای مطالعه پایلوت و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه تعیین کننده سبکهای تدریس گراشا (Grasha)؛ مطالعه اصلی انجام پذیرفت. داده ها پس از جمع آوری و بر اساس دستورالعمل پرسشنامه و با کمک روشهای آماری توصیفی توسط نرم افزار SPSS انجام گرفت.
نتایج: نتایج بررسی نشان داد که کاربرد سبک های تدریس خبره و وکالتی توسط اعضای هیات علمی در حد زیاد و سبک های تدریس آمرانه، فردی و تسهیل کننده در رتبه کاربرد متوسط است. سبک تدریس ترجیحی اعضای هیات علمی با مدرک فوق لیسانس، Ph.D و دکترای تخصصی پزشکی؛ سبک های خبره و وکالتی و نمونه های با مدرک لیسانس سبک وکالتی و تسهیل کننده بود. سبک تدریس اولیه اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی خبره و وکالتی دانشکده دندانپزشکی سبک وکالتی، دانشکده پرستاری سبک خبره، تسهیل کننده و وکالتی و اعضای هیات علمی بالینی مراکز آموزشی درمانی سبک خبره، آمرانه، تسهیل کننده و وکالتی بود.
نتیجه گیری: با توجه به سبک ارجح اعضای هیات علمی، توجه و استفاده از روشهای تدریس تعاملی، سمپوزیوم کلاسی، مطالعه مستقل و تحقیق، روشهای بحثی و تشکیل تیم های کاری کوچک جهت تسهیل در یادگیری دانشجویان، پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.