مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده :

مقاله بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی) از صفحه ۷۳ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل بر خلوص فازی هیدروکسی آپاتیت سنتز شده
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیدروکسی آپاتیت
مقاله سل– ژل
مقاله ماند
مقاله تکامل ساختاری
مقاله دمای سل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یک روش به نسبت ساده برای سنتز خالص و پایدار بلورهای هیدروکسی آپاتیت در دمای پایین به وسیله فرایند سل- ژل معرفی شده است. در این پژوهش خلوص فازی HA سنتز شده به وسیله روش سل- ژل از کلسیم نیترات چهارآبه و تری اتیل فسفات به ترتیب به عنوان پیش مواد حاوی کلسیم و فسفات مورد کاوش قرار گرفت. برای تعدادی از نمونه ها، در ابتدا سل فسفر به مدت ۲۴ ساعت به وسیله آب مقطر آب کافت شد. تاثیر پارامترهای فرایند سل- ژل شامل دمای محلول مخلوط شده، زمان ماند (aging) و عملیات حرارتی بر تکامل فاز آپاتیت به طور سیستماتیک و همزمان مطالعه شد. این بررسی همزمان و سیستماتیک پارامترهای فرایند سل- ژل وجه برتری کار انجام شده در مقایسه با کار دیگران است. روش های طیف سنجی زیر قرمز(IR)، پراش پرتو X ، عملیات حرارتی (DTA) و آنالیز عنصری به وسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) برای بررسی تکامل ساختاری در طول سنتز HA به کار رفتند. افزایش زمان ماند باعث کاهش ناخالصی کلسیم اکسید (CaO) شد. همچنین، افزایش دمای محلول واکنش تا ۸۰oC اثر مثبت بر حذف فازهای ناخالصی گذاشت. با افزایش دمای کلسینه کردن به بیش از ۶۰۰oCفازهای ناخالصی کلسیم فسفاته ناپدید شدند. میکروگراف های SEM نشانگر ساختار به شدت به هم چسبیده شده در مقیاس نانو برای پودرهای کلسینه شده نمونه هاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.