بررسی میزان الودگی بستنی سنتی . پاستوریزه شهر کرمانشاه نسبت به اشرشیاکلی و استافیلکوک اوریوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان الودگی بستنی سنتی . پاستوریزه شهر کرمانشاه نسبت به اشرشیاکلی و استافیلکوک اوریوس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان الودگی بستنی سنتی . پاستوریزه شهر کرمانشاه نسبت به اشرشیاکلی و استافیلکوک اوریوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان الودگی بستنی سنتی . پاستوریزه شهر کرمانشاه نسبت به اشرشیاکلی و استافیلکوک اوریوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان الودگی بستنی سنتی . پاستوریزه شهر کرمانشاه نسبت به اشرشیاکلی و استافیلکوک اوریوس :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آلودگی مواد غذایی به انواع میکروارگانیسم ها میتواند باعث ایجاد مسمومیت در مصرف کنندگان شود ۴ ازآنجاکه بستنی یک ماده غذایی مفرح وانرژی بخش می باشد وتوسط تمام اقشار جامعه اعماز پیر و جوان مصرف می شود. به منظور بررسی آلودگی باکتریایی در بستنی های سنتی و بستنی پاستوریزه،تعداد ۱۶نمونه از بستنی غیرپاستوریزه و۱۶نمونه بستنی پاستوریزه از قسمتهای مختلف شهرکرمانشاه مطابق با روشها یا ستاندارد تهیه شده و درنهایت داده ها بااستفاده از SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته ونتایج حاصل شده نشان داد که آلودگی نسبت بها شرشیا کلی۴ نمونه مربوط به بستنی غیرپاستوریزه و۲نمونه مربوط به پاستوریزه میباشد. همچنین آلودگی استافیلوکوکاوریوس۲ نمونه مربوط به بستنی غیرپاستوریزه و۱ نمونه بستنی پاستوریزه میباشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.