مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی :

مقاله بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تجربی دگرسانی قلیایی توف های ریولیتی و تشکیل هیدروکسی سودالیت در شرایط گرمابی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توف های ریولیتی
مقاله دگرسانی گرمابی
مقاله آبگون های قلیایی
مقاله هیدروکسی سودالیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی فراورده های دگرسانی توف های ریولیتی، نمونه های مناسبی از نهشته های آذراواری منطقه دارآباد، در شمال شرق تهران، انتخاب و پس از پودر شدن، تحت تاثیر آبگون های حاوی یون های Na+ و K+ قرار گرفتند. تاثیر تغییرات دما، زمان و غلظت یون های آبگون، در فراورده های حاصل از دگرسانی توف های یادشده بررسی شدند. از نمک قلیایی پتاس و نمک طعام آبگون هایی با غلظت ۱۲۵ تا ۷۵ مول بر لیتر تهیه و در آزمایش های گرمابی در دما های C°۱۰۰ و C°۱۵۰ مورد استفاده قرار گرفتند. فراورده های حاصل از واکنش، با استفاده از دستگاه های پراش سنج پودری پرتو ایکس و میکروسکوپ الکترونی روبشی شناسایی شدند. نتایج بررسی ها نشان داد که در حضور آبگون های پتاس و نمک طعام، با افزایش دما و غلظت یون Na+ و افزایش pH، مقدار کوارتز کاهش و مقدار آلبیت افزایش می یابد (دگرسانی سدیمی)، تا جایی که در دمای C°۱۵۰ و غلظت بالای یون های سدیم و پتاسیم (۷۵ مول بر لیتر) کوارتز به طور کلی حل شده، آلبیت با تبادل کاتیونی پتاسیم به جای سدیم، تبدیل به ارتوکلاز شده (دگرسانی پتاسی) و کانی هیدروکسی سودالیت تشکیل می شود (دگرسانی زئولیتی). بررسی های XRD از طریق محاسبات کمترین مربعات، سیستم تبلور مکعبی با ابعاد یاخته یکه a۰=b۰=c۰=۸.۸۷۶۰ را برای هیدروکسی سودالیت پیشنهاد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.