مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟ دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟ :

مقاله پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۸ در توسعه انسانی پلیس از صفحه ۱۲۵ تا ۱۶۳ منتشر شده است.
نام: پلیس چگونه می تواند جرم، بی نظمی و ترس را کاهش دهد؟
این مقاله دارای ۳۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلیس
مقاله ارزیابی
مقاله جرم
مقاله بی نظمی
مقاله نقاط جرم خیز
مقاله رهیافت مساله محوری
مقاله پلیس جامعه محور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نویسندگان این مقاله مروری بر شناسایی گونه های فعالیت نوآورانه پلیس در خصوص اثربخشی آن ها در کاهش جرم، بی نظمی و ترس انجام داده اند. گونه شناسی مذکور بر دو بعد تاکید دارد: اول تنوع شیوه ها و دیگری میزان تمرکز. نگارندگان به این نتیجه رسیدند که شواهد مختصر موجود نشان می دهد که الگوی سنتی پلیس در هر دو بُعد ضعیف است. در حالی که شواهد تحقیق از سرمایه گذاری مداوم در نوآوری های پلیس حمایت می کند که بدنبال تمرکز بیشتر و متناسب سازی اقدامات پلیس می باشد که با ابزارهای بسط یافته پلیس که فراتر از ابزارهای مجری ساده قانون است، ترکیب می شود. معتبرترین شواهد در اثربخشی پلیس در کاهش جرم و بی نظمی در مورد تمرکز جغرافیایی فعالیت های پلیس مانند توجه به نقاط جرم خیز یافت شده است. فعالیت های پلیس جامعه محور اگرچه ترس از جرم را کاهش داده است لیکن شواهد معتبری که پلیس جامعه محور (در جایی که بدون رهیافت مساله محوری به کار رفته است) در کاهش جرم و بی نظمی اثرگذار باشد، دست نیافتند. شواهد روبه گسترش نشان می دهد که رهیافت مساله محوری در کاهش جرم، بی نظمی و ترس اثربخش است. به طور کلی نویسندگان به این نتیجه رسیدند که تعداد زیادی از فعالیت های پلیس که به طور گسترده در آمریکا به کار می رود موضوع بررسی نظام مند نبوده و در زمینه طرح های تحقیقی نیز مورد آزمون واقع نشده اند که در نتیجه آن، امکانی برای در اختیار داشتن شواهد معتبر به مشارکت کنندگان و سیاست گذاران داده نشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.