مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران :

مقاله پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فصلنامه زمین شناسی ایران از صفحه ۴۷ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: پترولوژی و پتروژنز گرانیتوئیدهای داخل افیولیت ملانژ شمال خوی- شمال غرب ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تفریق
مقاله گرانیتوئید
مقاله خوی
مقاله فرارانش
مقاله پشت قوس سیالیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در داخل کمپلکس دگرگونی شرقی افیولیت ملانژ خوی، سنگ های گرانیتوئیدی مختلفی رخنمون یافته اند. مطالعه ترکیب شیمیایی این سنگ ها بیانگر حضور حداقل دو نوع گرانیتوئید مختلف در داخل این کمپلکس می باشد. این دونوع گرانیتوئید عبارتند از گرانیتوئیدهای نوع اول (از نوع گرانیتوئیدهای نوع فرارانش، پرآلومین و (S-type که در دمای بین ۷۶۰-۶۲۶ درجه سانتیگراد تشکیل شده اند و احتمالا حاصل ذوب بخشی پوسته قاره ای (بعد از بسته شدن حوضه کششی پشت قوس سیالیک خوی) و قابل مقایسه با گرانیتوئیدهای پرآلومین همانند گرانیت های هیمالیا می باشند. گرانیتوئیدهای نوع دوم (که از نوع تفریق، متاآلومین و I-typeمی باشند) در دمای بین ۸۸۴-۷۸۶ درجه سانتیگراد و احتمال می رود در زمان ایجاد پوسته اقیانوسی در داخل حوضه کششی پشت قوس سیالیک خوی تشکیل گردیده اند و با پلاژیوگرانیت های افیولیت های تتیسی قابل مقایسه می باشند. بنابراین گرانیتوئیدهای نوع اول احتمالا می تواند سن بسته شدن حوضه کششی پشت قوس خوی، وگرانیتوئیدهای نوع دوم سن تشکیل پوسته اقیانوسی این حوضه را نشان دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.