بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی دارای ۵۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی :

بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی

بررسی نظریه شبیه سازی تهدید واثر بخشی تحلیل رویا در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی و افراد مبتلا افسردگی اساسی
فهرست مطالب:

عنوان صفحه

فصل اول …………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………………………………. …… ………..۶

بیان مساله ……………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷

اهداف فایل ………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

اهمیت و ضرورت فایل …………………. …………………………………………………………………………………………………………….. ۸

تعریف عملیاتی و مفهومی متغییرهای فایل …………………………………………………………………………………………………. ۸

فصل دوم ……………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

تعریف رویا …………………………………….. ………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

رویا از دیدگاه فروید و مکاتب شرقی …………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

شکل گیری رویا ………….. ………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷

کار با رویا در روان درمانی ………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ۱۸

استفاده از رویا در روان درمانی ………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹

نظریه شبیه سازی تهدید ………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

نظریه هاتی روزنتال ………………………………………………. …………………………………………………………………………………….. ۲۱

خلاصه و جمع بندی ……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۳

فصل پنجم …………………………………………………………………………

خلاصه ……………………………………………………………………………………………………….

نتایج ………………………………………………………………………………………………………

فصل اول

کلیات فایل

مقدمه

رویا تجربه افکار، تصاویر یا احساساتی است که هنگام خواب (خصوصاً در خواب‌های همراه با حرکات سریع چشم) انجام می‌پذیرد. رویا ممکن است شامل اتفاقات عادی و روزمره و یا عجیب و غریب بشود. انسان‌ها بصورت تاریخی همواره اهمیت زیادی برای رویا قائل بوده به طرق مختلف به آن نگریسته‌اند. خواب شامل غیر حرکات سریع چشم ( (NREMکه مرحله ی یک تا چهاررا شامل می شود وحرکات سریع چشمی (REM) که فعالیت مغزی و فعالیت فیزیولوژیک در سطح بالایی بوده و بسیار شبیه بیداری است. سنجش های چند نگاری ضمن خواب همراه با حرکات سریع((REM الگو های بی نظمی نشان می دهد گاهی شبیه حالت بیداری است به خاطر همین خصوصیت خواب REMخواب متناقص نیز نامیده میشود. (کاپلان و سادوک ویراست دهم۲۰۰۷ ) هابسون و مک کارلی (۱۹۷۷) بر اساس فایلهای اخیر در خصوص خواب دیدن فرضیه ترکیب فعال سازی خواب را ارائه می کنند،بر اساس فرض آنها خواب دیدن تنها در طی یک حالت فیزیولوژیکی سیستم عصبی مرکزی روی می دهد و با انگیخته شدن فیزیولوژیکی شناخته شده. علاوه برآن مشخصات ظاهری تحریف ،عدم تطابق و غریب بودن رویا نیز به علت فرآیند فیزیولوژیکی تخلیه تصادفی بخش های عصبی روی می دهد .وگل (۱۹۷۸) شواهدی فایل زیر را بیان می کند که فرضیه ی ترکیب فعال سازی را تاکید نمی کند اول آنکه خواب دیدن محدود به حالت REM نیست و در غیاب برجستگی های حلقوی نیز روی می دهد، ثانیاً فعالیت مغز قدامی که می تواند ارتباط ذهنی برقرار کند در بر انگیختن و نگهداری اکثر دروه های خواب REM درگیر است که مغایر فرضیه ی ترکیب فعال سازی است.ثالثا‌همبستگی مغایر این ادعا هستند که مشخصات ظاهری رویاها با فعال سازی برجستگی حلقوی رابطه دارند (لی لی وایس، ۱۹۴۳، صاحبی و جوادی ).

فروید به رویاها به عنوان مشاهدات رسیدن به ناخود آگاه می نگریست جایی که تکانه های واپس رانده و پنهان که برای ذهن خود آگاه غیر قابل پذیرش بوده اند مدفون شده اند .روش تعبیر وی برای رسیدن به محتوی پنهان رویا به این ترتیب بود که از بیمار می خواست در برابر هر عنصر رویایی آشکار به تداعی آزاد بپردازد.( پسانت و زادر ۲۰۰۴)

از دیدگاه یونگ )۱۹۶۴(رویا کنشی جبرانی دارد که واقعیتی درونی را نشان می دهد . واقعیتی که هنوز هوشیاری آن را نمی شناسد و به اندازه کافی به آن اعتماد ندارد. یونگ کاملاً‌ نظریه فروید را در مورد تغییر شکل رویا رد کرد و به جای آن به محتوای آشکار رویا تإکید نمود تادریابد که رویا چه چیزی را آشکار می کند نه اینکه چه چیزی را پنهان می کند.اظهارات یونگ چنین بود"

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.