مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری :

مقاله عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۶۳ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی در زنان تحت رژیم لاغری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاهش نمایه توده بدنی
مقاله رژیم های لاغری
مقاله موانع پیش رو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یکی از مشکلاتی که باعث عدم موفقیت افراد در کاهش وزن می شود، عدم آشنایی و شناخت موانعی است که افراد با آن روبرو هستند. هدف این تحقیق بررسی عوامل موثر بر کاهش نمایه توده بدنی (BMI) در زنان تحت رژیم های لاغری مراجعه کننده به درمانگاه است.
روش: این مطالعه به صورت مقطعی بر روی ۱۰۰ نفر از زنان مراجعه کننده ۶۵-۱۸ ساله با BMI>23 که ۳ ماه تحت رژیم لاغری بودند صورت گرفت. وضعیت تن سنجی و ویژگی های زمینه ای کلیه زنان از پرونده آنها استخراج و همراه با سطح فعالیت فیزیکی و دیگر متغیرهای مورد نظر توسط پژوهشگر از تمام زنان پرسیده و پاسخ ها در پرسشنامه وارد شد. داده ها با استفاده از آزمون t زوج، آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون مجذورکای مورد بررسی قرار گرفت. سطح معنی داری ۰۰۵ در نظر گرفته شد.
یافته ها: زنانی که بیشترین میزان کاهش BMI را نشان دادند،کاهش مصرف غذاهای پرچرب (%۷۷) و غذاهای نشاسته ای و شیرین (%۷۴) را به عنوان دو عامل موثر در کاهش BMI خود عنوان کردند. هم چنین زنانی که ۱۰% و بیشتر از وزن خود را از دست داده بودند،کاهش حجم مواد غذایی (۴۳۸%) و افزایش مصرف میوه و سبزی (۸۱۲%) را به عنوان دو عامل کاهش BMI خود نام بردند. هم چنین مهم ترین مانع در کاهش BMI، به ترتیب سختی تحمل رژیم کم کالری (۴۲%)، عدم رضایت همسر و خانواده (۳۳%) و مشکلات پزشکی (۲۷%) عنوان شد. رابطه معکوسی بین سطح تحصیلات و شیوع چاقی ((P=0.005 و رابطه مستقیمی بین سن و شیوع چاقی (P=0.004) دیده شد. در سنین زیر ۴۵ سال، عامل زیبایی و در سنین بالای ۴۵ سال توصیه پزشک مبنی بر ضرورت کاهش وزن در صدر دلایل مراجعه به درمانگاه بودند. رابطه معنی داری بین میزان کاهش BMI و سطح فعالیت بدنی دیده نشد.
نتیجه گیری: توصیه های متخصص تغذیه برای کاهش غذاهای پرچرب و معرفی جانشین های مناسب به بیماران پیش از شروع رژیم درمانی اهمیت ویژه ای دارد. با توجه به سخت بودن تحمل رژیم های کم کالری لازم است متخصصین تغذیه با معرفی رژیم های لاغری مناسب، احتمال موفقیت در رژیم درمانی را افزایش دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.