تخمین میزان تولید خالص بیوماس(Bn) و پتانسیل تولید(Y) برای محصول گندم آبی و جو در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین میزان تولید خالص بیوماس(Bn) و پتانسیل تولید(Y) برای محصول گندم آبی و جو در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین میزان تولید خالص بیوماس(Bn) و پتانسیل تولید(Y) برای محصول گندم آبی و جو در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین میزان تولید خالص بیوماس(Bn) و پتانسیل تولید(Y) برای محصول گندم آبی و جو در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین میزان تولید خالص بیوماس(Bn) و پتانسیل تولید(Y) برای محصول گندم آبی و جو در منطقه دشت جایدر شهرستان پلدختر (لرستان) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه نیاز به استفاده بهینه از اراضی کشاورزی به علت افزایش سریع جمعیت بیش از پیش احساس می گردد. یکی از این راه های افزایش تولید در واحد سطح و یا به عبارت دیگر استفاده بهینه از اراضی، شناسایی ظرفیت تولید هر زمین و انتخاب نوع کاربری متناسب با آن ظرفیت تولید است. در این روش عملکرد بدون در نظر گرفتن هر نوع محدودیتی از جمله محدودیت های آب، خاک و مدیریت محاسبه می شود. یکی از ابزار های بسیار مهم و کاربردی جهت استفاده بهینه از منابع خاک روش های گوناگون ارزیابی اراضی و تعیین قابلیت و استعداد اراضی می باشد. یکی از این روش ها تخمین پتانسیل عملکرد محصول در شرایط ایده آل و بهینه است. در این روش عملکرد بدون در نظر گرفتن هر نوع محدودیتی از جمله محدودیت های آب، خاک و مدیریت محاسبه می شود. در این پژوهش تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل عملکرد (Y) محصول گندم آبی و جو برای اراضی دشت جایدر واقع درشهرستان پلدختر استان لرستان با استفاده از داده های هواشناسی ایستگاه سینوپتیک پلدختر تخمین زده شد. نتایج حاصل نشان داد میزان عملکرد برای محصول گندم آبی را بدون وجود محدودیت های خاک، آب و مدیریت برابر با ۷ تن و ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار ماده مرطوب است در حالی که این عدد برای محصول جو برابر با ۵ تن و ۵۳۱ کیلوگرم در هکتار ماده مرطوب است که این مقدار چندین برابر عملکرد برداشت شده گندم آبی و جو در این منطقه است. از این رو می توان نتیجه گرفت با اعمال مدیریت های صحیح و بر طرف نمودن محدودیت های آب و خاک می توان تا حدودی به این عملکرد مطلوب نزدیک شد. عملکرد محاسبه شده دید مناسبی جهت رفع محدودیت های موجود و اتخاذ سیاست های مناسب جهت بهبود هر چه بیشتر عملکرد و افزایش آن فراهم می آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.