بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی

بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی

… دانلود …

بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی :

بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی

* معرفی

– چشم انداز تاریخی

– خصوصیات فیزیكی و شیمیائی

* تكنولوژی تهیه و تولید

– میكروارگانیسم‌ها و مواد خام

· میكروارگانیسم‌ها

· مواد خام

– فرآیند تخمیر

· محفظه بلند و پیوسته غلظت و جمع‌آوری در راكتورها

– فرآیند بهبود

· فلیتراسیون، رفتار كربنی و تبخیر

· كریستال كردن Caleium Lactate

· تقطیر مایع

· تقطیر استرهای شیر

· فرآیندهای دیگر بهبود

– تهیه به صورت تركیبی

* اقتصاد

– سایز بازاری، تولید كنندگان، قیمت‌ها

– استفاده و كاركردها

* خلاصه

* معرفی

چشم انداز تاریخی:

اسید لاكتیك (2 تا هیدوركسی پروپانیك اسید+ 2 تا هیدوركسی پروپیونیك اسید) به لحاظ ساختاری یك هیدوركسی اسید است كه به وفور در طبیعت یافت می‌شود. اولین بار به صورت تجاری در سال 1894 توسط چارلز ای آوری[1] در لیتون[2] ماساچوست[3] امریكا تهیه و تولید شد. این تولید در نیل به هدف فروش Calcium Lactate به عنوان جانشینی برای خامه‌ی تارتار در پودر نان پزی موفق نبود.

اولین كاركردهای موفق آن در صنعت چرم و منسوجات در سال 1894 آغاز شد (گریت[4] و 1930) تولید سالانه در آن دوره حدود 5000 كیلوگرم بود. در سال 1942 حدود نیمی از تولید سالانه‌‌ی آمریكا كه حدود 106* 7/2 كیلوگرم بود به مصرف صنعت چرم می‌رسید و 20% آن به مصرف صنایع غذائی (فیلاچیون[5] و 1952).

تولید آمریكا طی جنگ جهانی دوم به اوج خود یعنی 106* 1/4 كیلوگرم در سال رسید اما پس از آن به 106* 3/2 كیلوگرم تنزل كرد. یك بازار سالانه‌ی 106* 90 كیلوگرمی (یندل[6] و آریز[7]) در صنعت پلاستیك در اواخر دهه پنجم و اوایل دهه‌ی ششم قرن نوزدهم پیش‌بینی شد كه این پیش‌بینی منجر به یك تحقیق و بررسی وسیع اما ناموفق در جهت كاهش هزینه و افزایش خلوص تولید شد.

یك دهه بعد، نیاز به یك حرارت ثابت برای اسید لاكتیك در جهت تولید Stearoy 1-2- lactylates در صنعت شیرینی‌پزی دری به سوی تولید تركیبی اسید لاكتیك گشود. (آنون[8]، 1963).

تولید جهانی سال 1982 به سرعت به 106* 28-24 كیلوگرم رسید. بیش از 50% اسید لاكتیك تولیدی در صنایع غذائی به عنوان ماده جلوگیری از فساد غذائی استفاده می‌شد، تولید Stearoyl –2- lacty lates نیز 20% تولید اصلی را در برمی‌گرفت و بقیه‌ی تولید سالانه در صنعت داروسازی و یا سایر كاربردهای منتوع صنعتی به مصرف می‌رسید. تخمیر نیز به سرعت برای تولید نیمی از كل تولید جهانی استفاده شد.

خصوصیات فیزیكی و شیمیائی

نخستین بار اسید لاكتیك توسط اسكیل[9] در سال 1780 از شیر ترش گرفته شد (لاك وود[10]، 1965). خصوصیات فیزیكی و شیمیائی اسید لاكتیك به طور وسیعی توسط هالتون[11] مورد بررسی قرار گرفته است. اسیدلاكتیك به دوفرم فعال قابل نمایش وجود دارد. لاك وود بیان كرد اگر چه شكل (+)L دكسوترو روتاتوری[12] به نظر می‌رسد، اما ممكن است واقعاً به صورت لوروتاتوری[13] باشد یعنی همانگونه كه در نمكها و استرهاست واژگونی آشكار در چرخش قابل نمایش ممكن است به واسطه شكل‌گیری پل اكسیداتلین بین اتم‌های كربن 1و2 به وسیله‌ی جابه‌جائی تاتومریك گروه هیدوركسیل روی اتم كربن 2 به گروه رادیكال كربوكسیل كربن 1 باشد. نمك‌ها و استرهای +L اسیدلاكتیك نمی‌توانند این حلقه‌ی اپوكسید را تشكیل دهند ولذا لوروتاتوری هستند ایزومر (+)L (ساركولاكتیك اسید، پارالاكتیك اسید) در انسانها وجود دارد اما هر دو ایزومر (+)L و (-)D در سیستم‌های بیولوژیكی یافت می‌شود. برخی از خصوصیات عمومی اسیدلاكتیك در جدول 1 آمده است:

جدول 1- خصوصیات فیزیكی و شیمیائی اسیدلاكتیك

08/90

وزن مولكولی

Cْ54 – 8/52

Cْ33 – 8/16

نقطه ذوب (+)L یا (-)D

Cْ82 در mm Hg 5/0

Cْ14 در mm Hg 14

نقطه‌ی جوش

4-10* 37/1

ثابت تفكیك (Ka در ْ25C)

1-Kjmol 1361

گرمای احتراق

1-1-J mol 190

گرمای ویژه (Cp در ْ20C)

اسید لاكتیك‌هایی كه از نظر خلوص درجه‌ی بالائی دارند و فعال نیز هستند می‌توانند كریستال‌ اسامی مونوكلینیك بی‌رنگی را تشكیل دهند (لاك وود).

اسیدلاكتیك به هر نسبتی قابل حمل است، خود استری شدن آنها به دلیل گروههای هیدوركسیل و كربوكسیل موجود در آنهاست.

اسیدلاكتیك ممكن است تشكیل یك دایمر سیلسیك (لاكتید) و یا پلیمرهای خطی‌ای با فرمول كلی H[OCH(CH3) CO]n OH دهد.

فیلاچیون و فیشر[14] در سال 1944 نسبتها، خصوصیات و ساختار شیمیائی پلیمرها را مورد بررسی قرار دادند. اسید لاكتیك ممكن گاهی اوقات مثل یك اسید آلی عمل كند، دقیقاً مثل یك الكل آلی و نیز می‌تواند در واكنش‌های شیمیائی گوناگون و متنوعی نیز شكایت كند.

تصفیه سازی، عملكرد و تبخیر

یكی از شیوه‌هایی كه از نظر اقتصادی مناسب بوده و اسیدلاكتیك تولید می‌كند به تخمیر شكرهای خالص با حداقل اندازه تغذیه نیتروژن تاكید دارد. از این رو بوسیله استفاده از ذخائر غذایی خالص، مراحل بازیافت آسان می‌شود. جزئیات بیشتر این مراحل بوسیله (1952)Insleep و دیگران ارائه شده است و مراحل مشابه كه بوسیله شركت Clintin استفاده شده است از طریق (1944) Peckham بررسی شده است. ممكن است مراحل برای تولید فنی یا درجه غذایی اسید استفاده شود. بعد از تخمیر فعالیت‌های كربنی سبزی برای سفید كردن لاكتات كلسیم برای تولید درجه غذایی اسید به كار برده می‌شود. هیچگونه عملكرد كربن برای درجه فنی استفاده نمی‌شود. سپس لاكتات كلسیم به 37% تجمع در Cْ70 و atm57/0 تبخیر می‌‌شود. سپس تجمع لاكتات با 36% سولفوریك اسید، اسیدی شده و سولفات كلسیم از طریق فیتلر برداشته شده و به مایع تخمیر فرستاده می‌شود. فیلتر اسید با (اسید تصفیه شده) با فعالیت كربن در بخش اول برخورد كرده و

كربن 3 و4 عمل می‌كنند. كربن از این مرحله رد می‌شود. اسیدلاكتیك از 8 به 52% یا 82% در تبخیركننده استیل بدون رنگ 316 تبخیر می‌شود. درجه فنی اسید به 50% یا 80% رقیق شده و در صورت لزوم با سولفات سدیم برای برداشتن فلزات سنگین عمل می‌كنند. درجه خوراكی اسید رقیق شده از 50 یا 80 درصد می‌باشد. برای بار سوم با كربن فعال سفید شده و با سودیوم سولفات برای برداشتن فلزات سنگین برخورد می‌كند. سپس برای بار چهارم قبل از بسته‌بندی شدن با كربن سفید شوند. ساختارهای دیگر نیز برای برخوردهای كربن مورد استفاده قرار می‌گیرد. فلزات سنگین می‌تواند از طریق مبادله یونی برداشته می‌شود كه ممكن است برای برداشتن اسید آمینه موجود استفاده شود. (1959، Machell)

فلزات سنگین نیز می‌توانند از طریق استوكیتتری كلسیم یا سدیم اضافی برداشته شوند. در حال حاضر استفاده از این مراحل كاملاً‌ شناخته شده نمی‌باشد.

سایر فرایندهای بهبود

اسید لاكتیك توسط رونشینی اسید لاكتیك بر روی رونشین های جامد یا رونشین سازی لاكتات بر روی رزین های مبادله یون بهبود می یابد. لوئیس آیوسواس آ (اسپانیا) برای بهبود اسید لاكتیك از لحاظ تجاری، از مبادله یون یا فرایند استخراج مایع به مایع استفاده می‌كند. اما هیچ یك از جزئیات فرایند، شناخته شده نمی باشند. سوگیموتو و دستیارانش، فرایندی را برای تولید اسید لاكتیك بوجود آوردند كه در آن رزین های بسیار اسید و یون قلیایی برای جداسازی اسید از آب مورد استفاده قرار می گرفت.

هفت راه دیگر برای خالص كردن اسید لاكتیك وجود دارد اما هنوز استفاده تجاری نشده است. Claborn , Smith در (1939) و Molini (1959) در مورد چند مورد از این روشها بحث كرده اند. لاكتیك مگنزیم یا مس ‌ممكن است دوباره متبلور می شود و در آب حل نمی شود. مس ممكن است تركیب شود با سولفید هیدروژن و منیزیم با سولفید منیزیم تركیب می شود. درجه خوراكی می تواند تولید شود به وسیله اكسید شدن جداگانه مایعی كه شامل اسید آزاد و یا نمك لاكتیك است. برنامه های متفاوت تقطیر كه باعث ایجاد بخار، هوای داغ و گازهای بی كنش و خلاء می شود با موفقیت به دست می آید. Dxy , Krumphanzel (1964) از اكستره دیالیز برای از بین بردن مداوم اسید لاكتیك از طریق تخمیر استفاده كردند. دیگر انواع در حال حركت در تخمیر مشكلات دیگر هستند. 4. 2. 38 صنعت تركیبی. صنعت تركیب اسید لاكتیك در حالت تجاری حدود 1963 در ژاپن شروع شد و هر زمان در ایالات متحده امروزه این دو كشور به ندرت 50 درصد از اسید لاكتیك جهان را تولید می كنند. تولید تركیبی اسید لاكتیك براساس هیدرولایز لاكتیك با استفاده از اسید قوی نظیر HCL انجام می گیرد.

نمك آمونیوم به عنوان یك محلول جنبی می باشد. لاكتونیتریل هم به عنوان محصول جانبی هیدرولیز استی تیلن از سنتز اكرونیتریل به دست می آید اما از هیدروژن و استالدهید گرفته می شود.

پژوهشگر گرامی فایل کامل بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی وارد صفحه فروش فایل دانلودی بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

بررسی اسید لاكتیك درس بیوفیزیك مهندسی پزشکی