مروری بر روش های اندازه گیری و سنجش بافت میوه ها و مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر روش های اندازه گیری و سنجش بافت میوه ها و مواد غذایی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر روش های اندازه گیری و سنجش بافت میوه ها و مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر روش های اندازه گیری و سنجش بافت میوه ها و مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر روش های اندازه گیری و سنجش بافت میوه ها و مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده مقاله:

تعیین مشخصات بافت مواد غذایی نظیر انواع میوه درکنار طعم و ظاهر محصول یکی از سه شاخصه اصلی کیفیت محصولات کشاورزی به حساب می اید. در این بین سفتی بافت یکی از شاخص های مهم میوه جات به شمار می رود که معیار مناسبی ازوضعیت فیزیولوژیک میوه نیز می باشد. همچنین شناخت خواص محصولات کشاورزی اجازه می دهد که ماشین های جدید و فرایندهای صنعتی زیادی با مشخصات کیفی اصلاح شده طراحی شوند و بدین ترتیب خسارت کاهش و بهره وری عملیات افزایشمی یابد. سنجش بافت و میزان سفتی محصول در تشخیص میزان رسیدگی در میوه هایی که رنگ ظاهری میوه رابطه ای با میزانرسیدگی ندارد بسیار موثر است. بدین منظور روش های مختلفی برای سنجش بافت محصولات غذایی ابداع شده اند که شامل روش های مخرب و غیر مخرب اند. این مقاله مروری بر این روش ها می باشد، که عبارتند از: خمش سه نقطه، مگنس تیلور، وارنربراتزلر، کرامر، نیروی شبه ایستا، انگشت مکانیکی، تست اینسترون، SIQ-FT ، دمش لیزری، استفاده از لرزش، استفاده ازلایه نرم پیزوالکتریک، آکوستیک، امواج التراسونیک، روش های نوری مانند NMR ، MRI ، مادون قرمز و اشعه ایکس.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.