بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه

بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه

… دانلود …

بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

تاکنون شیرین کننده های مصنوعی و طبیعی مختلفی جهت جانشینی شکر در صنعت مورد استفاده قرار گرفته اند که هر یک معایب و مزایای خاص خود را داشتند. به دلیل مسائل اقتصادی و تکنولوژیکی، پژوهش های روزافزونی جهت جایگزینی مناسب شکر با سایر شیرین کننده ها و انتخاب شیرین کننده مناسب در جهت کاهش عوارض ناشی از مصرف شکر بسیار مهم میباشد. لذا مطالعه حاضر با هدف تولید خامه شیرین شده با قند مایع خرما انجام شد. خامه با 28درصد چربی برای تهیه نمونه ها از کارخانه لبنیات تبریز تهیه شده و سپس قند مایع خرما در چهار سطح( 100-75-50-25درصد) جانشین عسل در فرمولاسیون گردید. به منظور آنالیز آماری داده ها، از روش تجزیه واریانس یکطرفه (ANOVA) در قالب طرح کاملا تصادفی در سطح معنیداری 5 درصد استفاده شده است. طبق نتایج بدست آمده اختلاف معنیدار در سطح احتمال 5 درصد بین pH ، اسیدیته و چربی نمونه های تولید شده با نمونه شاهد وجود نداشت. در سطوح جانشینی بالاتر اختلاف معنی دار بین ماده خشک و ویسکوزیته نمونه های تولید شده با نمونه شاهد وجود داشت.(P<0/05 )در کل جایگزینی %50 قند مایع خرما با عسل تغییر محسوسی روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه ها ایجاد نکرد و مناسب بود.

با سلام،محصول دانلودی بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه و بررسی کامل هدایت میشوید
بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه

اینک شما با جستجوی بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه وارد صفحه فروش فایل دانلودی بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

بررسي اثر جايگزيني عسل با قند خرما بر برخي خصوصيات فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و حسي خامه عسلي پاستوريزه