مقایسه ویژگی های خورهای مثبت (شامل گردش قائم آب، لایه بندی، عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی) با استفاده از مطالعه موردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های خورهای مثبت (شامل گردش قائم آب، لایه بندی، عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی) با استفاده از مطالعه موردی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های خورهای مثبت (شامل گردش قائم آب، لایه بندی، عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی) با استفاده از مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های خورهای مثبت (شامل گردش قائم آب، لایه بندی، عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی) با استفاده از مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های خورهای مثبت (شامل گردش قائم آب، لایه بندی، عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی) با استفاده از مطالعه موردی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

آب شیرین ن رسوبات وارد شونده به خور از طریق رودخانه ها که شامل مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی است تاثیر اکولوژیکی بسیار مهمی در مناطق ساحلی دارد بنابراین خورها از دیدگاه های متفاوتی بررسی می شوند. در این تحقیق با استفاده از مدلسازی عددی، گردش دو بعدی آب ساختار چگالی پایداری ستون آب عدد ریچاردسون و عدد فرود داخلی در خوری مثبت با ۱۲۰ کیلومتری طول و عرض عمق متغیر بررسی شده است. برای این منظور حجم کشندی ثابت فرض شده است اما مقادیر متفاوتی برای دبی رودخانه ای در نظر گرفته شد و حالتهای مختلف (حجم کشندی V= / دبی رودخانه = R مورد بررسی قرار گرفت نتایج این تحقیق نشان داد که با تغییر R/V معادل ۰.۰۱، ۰.۱۶، ۱.۹ د رخور مذکور به ترتیب خور آمیخته قائم، به خور به شدت لایه بندی شده و خور گوه نمکی شکل می گیرد در فاصله حدود ۴۰ کیلومتری از دهانه رودخانه هر سه نوع خور، سن آب به شدت افزایش می یابد به طور کلی عدد ریچاردسون در خور به شدت لایه بندی شده حالت R/V=0.16 از دیگر حالتها بیشتر است زیرا در این حالت پایداری آب عامل افزایش دهنده عدد ریچاردسون از خور آمیخته قائم بیشتر و جریان برشی عامل کاهش دهنده عدد ریچاردسون از خور گوه نمکی کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.