جداسازی و شناسایی یک باکتری گرما – قلیا تولیدکننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیز و بدست آوردن شرایط بهینه آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی یک باکتری گرما – قلیا تولیدکننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیز و بدست آوردن شرایط بهینه آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی یک باکتری گرما – قلیا تولیدکننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیز و بدست آوردن شرایط بهینه آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی یک باکتری گرما – قلیا تولیدکننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیز و بدست آوردن شرایط بهینه آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی یک باکتری گرما – قلیا تولیدکننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیز و بدست آوردن شرایط بهینه آن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در سال های اخیر مطالعه بروی میکروارگانیسم های تولید کننده آنزیم لیپاز گرما قلیا دوست جهت بکارگیری در صنایع شوینده افزایش یافته است. علت این امر، توانایی آنزیم های گرما قلیا دوست در حفظ فعالیت و پایداری خود در دمای بالای ۴۰درجه سانتیگراد، PH قلیایی، گسترده بودن سوبسترای اختصاصی و سازگاری با دیگر ترکیبات بکار رفته در پاک کننده ها می باشد که از ویژگی های بسیار مهم بمنظور استفاده در صنایع شوینده می باشد. هدف از این پژوهش جداسازی، انتخاب و شناسایی یک باکتری قلیا گرما دوست تولید کننده آنزیم لیپاز برون سلولی از چشمه آب گرم قینرجه نیر از ۶ کیلومتری جنوب غربی شهرستان نیر با دمای۶۰ درجه سانتیگراد و pH=8.6 با هدف بکارگیری در صنایع شوینده در آینده بود. پس از رشد باکتری های تولید کننده لیپاز برون سلولی در نمونه ها در ۱۰pH، ۹ و ۸ در رمای ۶۰ درجه سانتیگراد در یک محیط سنتزی حاوی روغن زیتون بعنوان تنها منبع کربن و انرژی، یک باکتری با pH= 10 شد. یک سویه با نام ۱۰۱MZV توسط سنجش کمی، با داشتن بالاترین میزان فعالیت ویژه آنزیمی ( ۰.۰۱۸U/mg Protein) انتخاب شد و سایر بررسی ها روی آن انجام می گیرد. نتایج تست های فیلوژنتیکی ۱۶s rDNA، بیوشیمیایی و مورفولوژیکی نشان داد که سویه ۱۰۱MZV با ۹۹% همولوژی بیشترین شباهت را به سویه Ochrobactrum intermedium دارد. دراین مطالعه تاثیر فاکتورهایی مانند pH، دما، منابع مختلف نیتروژن، غلظت بهینه نیتروژن، منابع مختلف کربن روغنی، غلظت بهینه کربن روغنی مورد بررسی قرار گرفت، فعالیت ویژه آنزیمی از (۰.۰۱۸ U/mg Protein) به (۰.۰۳۱U/mg Protein) افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.