امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم – پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم – پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم – پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم – پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم – پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

افزایش استفاده ازپلیمرهای بسته بندی مصنوعی که به دلیل چندین ویژگی مطلوب مانند نرمی، سبکی ، و شفافیت آنهاست به مشکلات زیست محیطی جدی به دلیل غیرتخریب پذیری آنها منتهی شده است زیست تخریب پذیری مواد بسته بندی به محصولات سازگار با محیط زیست نقطه عطفی است که نیاز به مطالعه بیشتر و سرمایه گذاری کافی دارد. دراین تحقیق با هدف تولید کامپوزیتی زیست تخریب پذیر به صورت عمومی از نظر هزینه تولید نیز قابل رقابت با صنعت پلاستیک باشد با استفاده از ماده پلیمری پلی اتیلن سبک در نقش ماده زمینه پودر لیگنوسلولزی کاه گندم به عنوان پرکننده و سازگار کننده MAPE فراورده مرکبی تولید نمودیم. نسبت ماده زمینه به فاز پرکننده در سطوح نسبی ۷۰ به ۳۰ ، ۶۰ به ۴۰ د رمحصول مرکب به کارگرفته شد.دراین بررسی ضمن معرف پژوهش انجام شده بخشی از نتایج ارائه گردیده است و به زودی نتایج کامل در مراجع علمی منتشر خواهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.