رابطه بین مولفه های شهروندی سازمانی با سبک رهبری اثربخش در دانشگاه آزاد اسلامی ( مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین مولفه های شهروندی سازمانی با سبک رهبری اثربخش در دانشگاه آزاد اسلامی ( مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین مولفه های شهروندی سازمانی با سبک رهبری اثربخش در دانشگاه آزاد اسلامی ( مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین مولفه های شهروندی سازمانی با سبک رهبری اثربخش در دانشگاه آزاد اسلامی ( مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین مولفه های شهروندی سازمانی با سبک رهبری اثربخش در دانشگاه آزاد اسلامی ( مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

طبق تحقیقات اخیر، کارمندانی که فراتر از شغل و وظیفه خود عمل کرده و رفتار شهروندی سازمانی از خود بروز می دهند به گروه کاری و سازمانی تعلق دارند که هم بهره وری بالایی دارند و هم کاری با کیفیت عالی انجام می دهند. تحقیق حاضر نیز با هدف بررسی رابطه بین مولفه های شهروند سازمانی و سبک و اثربخشی رهبری انجام شده و از نوع تحقیقات پیمایشی با روش همبستگی است. نمونه آماری شامل ۱۳۴ نفر از اعضای هیات علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در سال ۱۳۹۳ است که با روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه های شهروند سازمانی اورگان و کانووسکی ( ۱۹۹۶ )، پرسشنامه سبک رهبری چند عاملی باس و آوولیو ( ۱۹۹۵ ) و پرسشنامه اثربخشی رهبری استیفن کاوی ( ۱۹۹۳ ) است. اعتبار پرسشنامه ها بر اساس ضریب آلفای کرانباخ در پرسشنامه شهروند سازمانی برابر با ۰/۸۱، در خرده مقیاس سبک رهبری تحولی ۰/۸۴، سبک رهبری تبادلی ۰/۶۶ و پرسشنامه اثربخشی رهبری ۰/۷۲ بود. تحلیل داده ها با استفاده از رگرسیون چندگانه و بررسی مدل با استفاده از شاخص های برازش در تحلیل مسیر انجام شد. نتایج نشان داد که خرده مقیاس های نوعدوستی، وجدان کاری، جوانمردی و رفتار مدنی واریانس رهبری تحولی، و خرده مقیاس های نوعدوستی، وجدان کاری و رفتار مدنی، واریانس رهبری تبادلی را تبیین می کنند. همچنین مدل ارتباطی بین متغیرها، بر اساس شاخص های برازش، از مطلوبیت لازم برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.