مقاله شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ دارای ۱۵۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شرکت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالکو )‌ :

ایرالکو به عنوان اولین تولید کننده شمشهای آلومینیم در ایران ، در زمینی به مساحت ۲۳۲ هکتار در کیلومتر ۵ جاده اراک – تهران واقع گردیده است . موضوع تأ‌سیس کارخانه ایرالکو در سال ۱۳۴۶ به تصویب هیأت دولت رسید . اقدامات مربوط به نصب تأسیسات و ساختمان از سال ۱۳۴۸ آغاز گردید و در سال ۱۳۵۱ با دو خط تولید و ظرفیت ۴۵۰۰۰ تن در سال مورد بهره برداری قرار گرفت .
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و افزودن سه خط دیگر به پروسه تولید ، ظرفیت تولیدی کارخانه به ۱۲۰۰۰۰ تن در سال رسید که شامل انواع شمشها به صورت تی بار ، هزار پوندی ، آلیاژها ی ریخته گری ، بیلت ، اسلب ، شمشهای … E . C می باشد .
حدود ۱۱ هزار کارخانه و کارگاه با بیش از ۲۵۰ هزار نفر در صنایع وابسته به آلومینیم اشتغال دارند.
کنترل آلودگی و فضای سبز
ایرالکو به عنوان یک واحد تولیدی که نقش بسزایی در تولید فلز استرتژیک آلومینیم در کشور دارد ، همواره در راستای حفظ محیط زیست و کنترل آلاینده ها گامهای بزرگی را برداشته است :
۱- ایجاد ۱۲۰ هکتار فضای سبز و جنگل کاری .
۲- افزایش کاشت چمن در نقاط مختلف شرکت به مساحت ۱۹ هزار متر مربع که
بخشی از آن در قالب دو زمین چمن ورزشی فوتبال می باشد .
۳- تغییر سوخت گازوئیل به گاز جهت کنترل آلودگی کارگاه ریخت .
۴- نصب سیستم dust collector در کارگاه آند سازی د ر سال ۱۳۶۹ که با استانداردهای روز اروپا برابری می کند و از پراکنده شدن ذرات گردوغبار در اندازه های ۳/ . میکرون تا ۴/ . میلیمتر در فضا جلوگیری شده و به چرخه تولید بازگشت می یابد .
۵- نصب سیستم کنترل آلودگی dry scrubber در سال ۱۳۷۴ در کارگاه پخت آند قدیم ،میزان انتشار تار یا قید به ۲۰ میلی گرم در هر متر مکعب کاهش یافته است .
۶- نصب سیستم کنترل آلودگی الکترواستاتیک (‌E.S. P )‌در سال ۱۳۷۵ در کارگاه پخت آند جدید ، میزان انتشار قید یا تار به کمتر از ۵۰ میلی گرم در هر متر مکعب کاهش یافته که با استانداردهای روز اروپا برابری می کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.