ارزیابی شایستگی بیوتیپ های علف هرز شلمی Rapistrum rugosum L. مقاوم وحساس به علفکش تریبنورونمتیل در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شایستگی بیوتیپ های علف هرز شلمی Rapistrum rugosum L. مقاوم وحساس به علفکش تریبنورونمتیل در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شایستگی بیوتیپ های علف هرز شلمی Rapistrum rugosum L. مقاوم وحساس به علفکش تریبنورونمتیل در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شایستگی بیوتیپ های علف هرز شلمی Rapistrum rugosum L. مقاوم وحساس به علفکش تریبنورونمتیل در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شایستگی بیوتیپ های علف هرز شلمی Rapistrum rugosum L. مقاوم وحساس به علفکش تریبنورونمتیل در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر درجه حرارتهای مختلف بر جوانهزنی بیوتیپهای حساسی و مقاوم علف هرز شلمی و تعیین دمای کاردینال و ارزیابی شایستگی آنها در تنش خشکی، شوری و PH مختلف، چهار آزمایش جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار اجرا شد. بذور مورد استفاده از شهرستانهای آق قلا و گرگان جمع آوری شد. تیمارهای دمایی شامل ۰، ۳، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد در شرایط تاریکی بود. شمارشی بذور جوانه زده دو بار در روز و به فاصله زمانی ۱۲ ساعت انجام شد. نتایج نشان داد دمای پایه، بهینه و سقف در بیوتیپ های حساسی و مقاوم شلمی به ترتیب ۱/۹۳، ۲/۵۵، ۲۴/۷/۱، ۲۰/۴۹، ۳۹/۲۳، ۳۹/۴۷ میباشد. از نظر خصوصیات فیزیولوژیکی مرتبط با تنش خشکی، شوری و DH تفاوت معنی داری بین بیوتیپهای حساسی و مقاوم وجود داشت. با افزایش تنش خشکی از پتانسیل ۰/۴ – تا ۱- مگاپاسکال جوانهزنی در کلیه بیوتیپها کاهش یافت. با افزایش تنش شوری از پتانسیل ۰/۴ – تا ۱/۴ – مگاپاسکال جوانهزنی بیشتر در بیوتیپهای حساسی کاهش یافت. میزان جوانهزنی علف هرز شلمی در دامنه ای از DH دارای اختلاف معنیداری بود. حداقل درصد جوانهزنی در اسیدیته ۴ تا ۶ رخ داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.