مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸ :

مقاله بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۲۰۴ تا ۲۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان هوش هیجانی در دانشجویان سال چهارم رشته ‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هوش هیجانی
مقاله دانشجوی علوم پزشکی
مقاله پرسشنامه بار – اوون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: هوش هیجانی مجموعه ‌ای از هیجانات، عواطف، دانش اجتماعی و توانمندی ‌هایی است که فرد را جهت تطابق با محیط آماده می ‌کند و عملکرد شغلی و خانوادگی او را تحت تاثیر قرار می ‌دهد. با توجه به اهمیت هوش هیجانی در رفتارها و عدم اطلاعات کافی از میزان آن در میان دانشجویان، هدف این مطالعه بررسی و مقایسه هوش هیجانی دانشجویان سال چهارم رشته‌ های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۸۸-۱۳۸۷ می ‌باشد.
مواد و روش ها: این پژوهش از نوع مطالعات مقایسه‌ ای بوده و برای جمع ‌آوری اطلاعات از پرسشنامه ۹۰ سوالی بار – اوون و پرسشنامه اطلاعات فردی استفاده شده است. ۴۰۰ دانشجو به شیوه نمونه ‌برداری سهمیه ‌ای در این مطالعه شرکت کردند که در نهایت ۳۷۹ پرسشنامه با استفاده از روش های آمار توصیفی، آزمون t و آنالیز واریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ‌ها: از میان افراد مورد مطالعه %۲۴۵ مذکر بودند. بالاترین میانگین نمره هوش هیجانی (۳۳۲) در دانشکده پرستاری و کمترین نمره (۳۰۷) در دانشکده بهداشت به دست آمد و نشان داد هوش هیجانی دانشجویان در رشته ‌های مختلف پزشکی در سطح متوسط قرار دارد. هوش هیجانی در میان دانشجویان متاهل بیشتر از غیرمتاهل ها بود P<0.05))، در حالیکه میزان هوش هیجانی در میان زنان و مردان، رشته‌ های مختلف پزشکی و اهلیت تفاوت معنی ‌داری را نشان نداد.
نتیجه‌ گیری: باتوجه به عدم تفاوت هوش هیجانی در گروه های مختلف و پایین بودن سطح آن بهتر است تا آموزش مهارت های هوش هیجانی در همه سطوح مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.