مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا :

مقاله مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۱۷۹ تا ۱۸۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه مقاومت به شکست بریج های سه واحدی Full coverage خلفی FRC و تمام سرامیکی زیرکونیا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مقاومت شکست
مقاله تمام سرامیک
مقاله کامپوزیت تقویت شده
مقاله زیرکونیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در سال های اخیر به دلیل توجه بیشتر بیماران به زیبایی، استفاده از مواد همرنگ دندان نظیر رستوریشن های تمام سرامیک و FRC ها (Fiber-reinforced Composite) برای بازسازی نواحی بی دندانی خلفی، گسترش یافته است. مقاومت به شکست (Fracture resistance) یکی از مهم ترین خصوصیات مکانیکی مواد فوق در این رابطه است زیرا در نواحی خلفی دهان، نیروی مضغی N 500-600 است و رستوریشن باید توانایی تحمل این نیرو را داشته باشد. در این مطالعه این خصوصیت در مورد یک نوع FRC و یک نوع سرامیک زیرکونیا با یکدیگر مقایسه شد و امکان استفاده از این دو نوع رستوریشن در نواحی خلفی دهان بررسی شد.
روش بررسی: ۴۰ دندان مولر و پرمولر انسان به ۲۰ جفت (یک پرمولر-یک مولر) تقسیم شدند. ۱۰ جفت برای بریج سه واحدی FRC به صورت Full coverage و ۱۰ جفت برای بریج سه واحدی تمام سرامیک زیرکونیا مطابق دستورالعمل تراش داده شدند. هر جفت در فاصله ۷۵ میلی متر از هم ثابت گشتند. بریج ها ساخته شدند و مطابق دستورالعمل با سمان رزینی روی دندان ها سمان شدند. سپس به مدت ۳۰ روز در آب مقطر ۳۷ درجه سانتی گراد قرار داده شدند. با استفاده از Mechanical testing machine نیروی عمودی به سطح اکلوزال وارد و در نهایت مقاومت به شکست آنها محاسبه شد. داده ها با Independent sample T test آنالیز گردیدند.
یافته ها: مقاومت به شکست نمونه های سرامیکی زیرکونیا به طور معنی داری بالاتر از نمونه های (P=0.034) FRC و شکست در نمونه های سرامیکی بیشتر از نوع Cohesive و در پونتیک بود و شکست در نمونه های FRC بیشتر از نوع Adhesive و در پونتیک بود.
نتیجه گیری: بریج های هر دو گروه مواد مورد آزمایش قابلیت استفاده در مناطق خلفی را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.