مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی :

مقاله جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در گوارش از صفحه ۱۳۹ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: جایگاه شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار در درمان آسیت مقاوم، سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آسیت مقاوم، یک عارضه شایع سیروز پیشرفته است و با سندرم هپاتورنال و هیدروتوراکس کبدی همراهی دارد. پاراسنتز حجیم و پلورودز، خط اول درمان در بیمارانی محسوب می شوند که به درمان با دیورتیک ها پاسخ مناسب نداده اند. اما این روش های درمانی از عود جلوگیری نمی کنند و با خطر بدتر شدن اختلال گردش خون و ایجاد سندرم هپاتورنال همراهند. شنت پورتوسیستمیک داخل کبدی از راه ورید جوگولار (TIPS) به عنوان درمان جایگزین پاراسنتز مطرح شده است. TIPS میزان عود آسیت را عمدتا از راه کاهش فشار فیلتراسیون کاهش می دهد. به علاوه، TIPS با آثار مثبتی در عملکرد کلیه از جمله بهبود سندرم هپاتورنال همراه است و سبب افزایش سریع دفع سدیم در ادرار، افزایش حجم ادرار و کاهش غلظت کراتینین پلاسما می گردد. هم چنین، فعالیت رنین پلاسما، و غلظت آلدوسترون و نورآدرنالین متعاقب انجام TIPS به تدریج بهبود می یابند که نشان دهنده تاثیر مثبت آن بر مهم ترین مکانیسم ایجاد سندرم هپاتورنال، یعنی کاهش حجم داخل عروق سیستمیک است. همان طور که اخیرا در دو متاآنالیز دربرگیرنده ۵ کارآزمایی بالینی نشان داده شده است، TIPS در مقایسه با پاراسنتز بقای بیماران را هم افزایش می دهد. با این وجود، شواهد بر مطالعات اندکی استوار است و تنها ۳۰۵ بیمار در این مطالعات وارد شده اند. در مقابل آثار مثبت TIPS، عوارضی نظیر افزایش دفعات و شدت حملات انسفالوپاتی کبدی نیز باید مورد نظر قرار گیرد که با انتخاب صحیح بیماران و کاهش قطر شنت می توان این عوارض را کاهش داد. بر اساس دانش فعلی، توالی درمانی مورد توصیه برای آسیت مقاوم را می توان به گونه ای تغییر داد که TIPS در بیماران انتخاب شده مجددا مدنظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.