مقاله بررسی جنبه های ارگونومیکی آلودگی صوتی ایجاد شده بوسیله اره موتوری در اثر بینه‏بری با اره‏موتوری در کارگران جنگل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جنبه های ارگونومیکی آلودگی صوتی ایجاد شده بوسیله اره موتوری در اثر بینه‏بری با اره‏موتوری در کارگران جنگل دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جنبه های ارگونومیکی آلودگی صوتی ایجاد شده بوسیله اره موتوری در اثر بینه‏بری با اره‏موتوری در کارگران جنگل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه های ارگونومیکی آلودگی صوتی ایجاد شده بوسیله اره موتوری در اثر بینه‏بری با اره‏موتوری در کارگران جنگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جنبه های ارگونومیکی آلودگی صوتی ایجاد شده بوسیله اره موتوری در اثر بینه‏بری با اره‏موتوری در کارگران جنگل :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
کارگران جنگل در بخش عمده‏ای از کارها در معرض منابع بی‏شمار ‏صدا قرار می گیرند. اره‏موتوری به عنوان یکی از منابع تولید صدا، اولین و تنها ابزار قطع و تبدیل درخت در جنگل‏های شمال ایران است. هدف این تحقیق اندازه‏گیری تراز فشار صدا در مواجهه شغلی کارگران با اره‏موتوری در کار تبدیل و نیز تعیین مدت زمان مواجهه کارگران می باشد. این پژوهش در بخش نمخانه جنگل خیرود انجام شد. در این تحقیق شدت صدای اره‏موتوری و نیز مدت زمان برش در مرحله بینه‏بری در هر ۱۵ ثانیه یکبار برای هر بینه و در مجموع به‏طور متوسط برای بینه‏های هر تنه اندازه‏گیری شد. نتایج نشان داد که در مرحله بینه‏بری اره‏موتورچی به‏طور دایم در معرض صدای بیش از حد استاندارد (dB 85) قرار دارد (dB122/7-107/9) که تقریبا تا آستانه دردناکی پیش می‏رود. در طول عملیات بینه‏بری مدت زمان اندازه‏گیری صدا در محدوده بین ۱۲/۰۳- ۰/۱۲ دقیقه بود که در آن کارگر اره‏موتورچی در معرض صدای ۱۱۶ دسی بل قرار داشت که با توجه به استاندارد ایران و ACGIH، فرد باید تقریبا ۲۴ ثانیه در مواجهه صدا قرار بگیرد که در این پژوهش به مدت ۱۲/۰۲ دقیقه در معرض این صدا قرار گرفته و در بیشتر مواقع (بیش از ۹۵% زمان سنجی‏ها) مدت زمان مواجهه، بیش از حد مجاز بوده است. همچنین این نتایج نشان داد که با افزایش قطر تنه‏ها ، کارگر مدت زمان بیشتری در معرض صدای غیرمجاز قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.