مقاله بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پلی ساکارید قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک در زمان نگهداری در سرما :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فرآورده های شیری پروبیوتیک به دلیل داشتن اثرات درمانی وارزش تغذیه ای ویژه،امروزه زمینه ساز تحقیقات گسترده ای در راستای روش های تولید و نگهداری این محصولات و بررسی جنبه های تغذیه ای و درمانی آن ها شده اند.بهبود رشد باکتری های پروبیوتیک در شیر،ازجمله راهکارهای رفع مشکلاتفناوری تولید این فرآورده ها محسوب می شود.لذا در این پژوهش تاثیر پلی ساکارید های قارچ خوراکی دکمه ای بر رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وpHدر ماست پروبیوتیک مورد مطالعه قرار گرفت.در این تحقیق پلی ساکارید قارچ در سه سطح صفر (کنترل) و۰/۵و۱ درصد به ماست پروبیوتیک افزوده شد سپس نمونه ها مدت ۲۱ روز در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدند.در طول نگهداری هر هفته یکبار ،نمونه ها مورد آزمایش قرار گرفت نتایج نشان داد که اضافه کردن پلی ساکارید های قارچ دکمه ای سببب افزایش معنی دار رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست گردید P<0/05 همچنین افزودن پلی ساکارید موجب افزایش نسبی pH نسبت به نمونه های بدون پلی ساکاریدشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.