مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora و پونه Mentha aquatica بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora و پونه Mentha aquatica بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora و پونه Mentha aquatica بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora و پونه Mentha aquatica بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora و پونه Mentha aquatica بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مطالعه ای به منظور بررسی تاثیر افزودن دو سطح اسانس گونه گیاه دارویی آویشن Zataria multiflora و پونه کوهی Mentha aquatica بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل : ۱- شاهد (بدون افزودن اسانس)، ۲- اسانس Z. multiflora (4 میکرولیتر) ، ۳- اسانس Z.multiflora (8 میکرولیتر)، ۴- اسانس Mentha aquatica (4 میکرولیتر) ، ۵- اسانس M. aquatica (8 میکرولیتر) ، ۶- Z.multiflora+ M. aquatica (هشت میکرولیتر)، و ۷- Zataria multiflora +Mentha aquatica (شانزده میکرولیتر) بودند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای آزمایشی از نظر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی اختلافات معنی داری وجود دارد (۰/۰۵>P). انالیز واریانس داده های حاصل از تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس Z.multiflora و M. aquatica بر پارامترهای تخمیری نشان داد که افزودن اسانس، به طور معنی داری PH مایع شکمبه را کاهش و غلظت ازت آمونیاکی را افزایش داد (۰/۰۵>P). نتایج حاصل از تاثیر افزودن دو سطح از اسانس Z.multiflora و M. aquatica میکرولیتر باعث افزایش پارامترهای مذکور شد. از این نظر بالاترین مقدار عامل تفکیک و تولید توده میکروبی، مربوط به تیمار دارای سطح ۸ میکرولیتر مخلوط دو اسانس بود. به طور کلی نتایج نشان داد که اسانس گیاهان دارویی آویشن و پونه پتانسیل تغییر فرایند تخمیر شکمبه را دارند و تاثیر افزودن مخلوط این دو نسبت به تک تک آنها تاثیر بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.