مقاله استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
28 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
نگهداری موادغذایی یکی ازقدیمترین تکنولوژیهای مورداستفاده انسان بودهاست خشکانیدن نمک سود کردن و انجمادقدمتی هزاران ساله دارند اما این روشهای سنتی و بسیاری روشهای دیگر که طی قرون اخیر ابداع شده و مورداستفاده قرارگرفته اند همواره درحال تغییر اصلاح و تکامل هستند میکروارگانیسم ها و انزیم ها عوامل اصلی فسادغذاها هستند و به همین دلیل کنترل فعالیت میکروبی و انزیمی میتواند مدت زمان ماندگاری غذاها را افزایش دهد اما بیشتر تکنولوژیهای مورد استفاده درصنعت غذایی براساس جلوگیری یا ممانعت ازرشد میکروبی به جای غیرفعال کردن آنها عمل می کنند مثل خشک کردن عمل اوری بسته بندی تحت خلا اسیدی کردن دمای پایین کاهش WA تخمیر اضافه کردن نگهدارنده ها و غیره امروز توجه محققان به استفاده ازروشهای نوینی که سلامت مصرف کننده را به مخاطره نیندازد معطوف گردیده است که ازجمله این روشها میتوان به استفاده ازترکیبات گیاهی گازهای مختلف فشاربالا میدانهای الکتریکی باپالسهای قوی بسته بندی با اتمسفربهبود یافته MAP و اشاره نمود این مقاله نگاهی ویژه ودقیق به بررسی روشهای جدید و درحال ظهور درنگهداری موادغذایی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.