مقاله بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
خرمالو از میوه های منطقه گرمسیری است که نمی تواند تازگی خود را برای مدت زمان طولانی حفظ کند از مهمترین دلایل تبدیل میوه به پودر میوه را می توان افزایش زمان نگهداری و کاربرد آن به عنوان افزودنی طعم دهنده در صنایع غذایی دانست در این پژوهش میوه به پودر میوه را می توان افزایش زمان نگهداری و کاربرد آن به عنوان افزودنی طعم دهنده در صنایع غذایی دانست. در این پژوهش اثر عوامل کف ساز آلبومین (۱، ۲/۵ و ۴%) ، مالتودکسترین (۱۰، ۱۵ و ۲۰%) و دما (۵۰، ۶۰و ۷۰ درجه سانتی گراد) بر میزان اندیس قهوه ای شدن، رنگ ، ارزیابی حسی و دمای گذار شیشه ای پودر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز نشان داد با افزایش میزان مالتودکسترین، اندیس قهوه ای شدن و زمان خشک کردن پودر کاهش یافت و افزایش دمای خشک کردن باعث کاهش روشنی رنگ و افزایش دمای گذار شیشه ای در پودر تولیدی گردید و بهترین نمونه از نظر ارزیابی حسی مربوط به تیمار بهینه (دما ۵۱/۵۷، آلبومین ۴ و مالتودکسترین ۱۲/۷۹) بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.