مقاله توسعه نقشه های الگوی کشت زراعی با توجه به کیفیت آب سطحی با استفاده از GIS در جنوب استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه نقشه های الگوی کشت زراعی با توجه به کیفیت آب سطحی با استفاده از GIS در جنوب استان آذربایجان غربی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه نقشه های الگوی کشت زراعی با توجه به کیفیت آب سطحی با استفاده از GIS در جنوب استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه نقشه های الگوی کشت زراعی با توجه به کیفیت آب سطحی با استفاده از GIS در جنوب استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه نقشه های الگوی کشت زراعی با توجه به کیفیت آب سطحی با استفاده از GIS در جنوب استان آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
دشت میاندوآب با اراضی حاصلخیز و با وجود دو رودخانه پرآب زرینه رود و سیمینه رود اهمیت بسزایی در تولید محصولات مختلف کشاورزی دارد. در این تحقیق به بررسی کیفیت آب سطحی منطقه و تأثیر آن بر عملکرد جغندر قند، جو و گندم پرداخته شده است. با استفاده از تکنیک سیستم اطلاعات جغرافیایی نقشه های الگوی کشت که بیانگر وضعیت محصولات مورد مطالعه از لحاظ تأثیر پذیری از کیفیت آب سطحی هستند، تهیه شده اند. این نقشه ها با دقت بالایی می توانند به کشاورزان و کارشناسان بخش کشاورزی در انتخاب الگوی مناسب برای توسعه و کشت محصولات مختلف کشاورزی کمک کنند. براساس نتایج در هیچیک از مناطق م ورد مطالعه محدودیت شدید از نظر غلظت یون بی کربنات مشاهده نگردید. در حالت های نرمال مناطق شرقی منطقه مورد مطالعه از نظر یون منیزیم با محدودیت شدید و مناطق مرکزی و غربی منطقه از محدودیت جزئی برخوردار هستند. خشکسالی در کل منطقه محصولات کشاورزی را در مقابل یون منیزیم با محدودیت شدید مواجه می نماید. فقط در زمان های خشکسالی مناطق نزدیک به دریاچه ارومیه از نظر وجود یون سدیم در آب سطحی از محدودیت شدید رنج می برند که آن هم در صورت استفاده از آب شبکه آبیای و زهکشی به جای آب رودخانه قابل حل خواهد بود. مناطق مورد مطالعه از نظر TDS با وضعیت مناسبی برخوردار نیستند. خشکسالی این وضعیت را به طور فزاینده ای تشدید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.