مقاله تاثیرهیدروکلوئیدها برویژگیهای فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پاستیل شیرسویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرهیدروکلوئیدها برویژگیهای فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پاستیل شیرسویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرهیدروکلوئیدها برویژگیهای فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پاستیل شیرسویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرهیدروکلوئیدها برویژگیهای فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پاستیل شیرسویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرهیدروکلوئیدها برویژگیهای فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پاستیل شیرسویا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دراین پژوهش اثرغلظت هیدروکلوئیدهای موثربرمحتوی رطوبت فعالیت آب و پارامترهای رنگی نمونه های پاستیل شیرسویا مورد بررسی قرارگرفت نتایج انالیز واریانس نشان داد که متغیر مستقل صمغ عربی برمیزان رطوبت فعالیت آب و پارامتررنگی L* نمونه های پاستیل شیرسویا اثرمعنی دارداشت P<0/05 درحالیکه امولسیفایر فقط برفعالیت آب نمونه ها اثرمعنی داروکاهشی داشت p<0/05 نتایج حاصل ازرسم نمودارها نشان داد که افزایش صمغ عهربی و امولسیفایر درفرمولاسیون پاستیل شیرسویا به ترتیب باعث افزایش و کاهش فعالیت آب درنمونهها گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.