مقاله اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی امکان تهیه سیلاژ مناسب از سیب زمینی همراه با کاه، به عنوان روش نگهداری طولانی مدت آن ، وتعیین اثر افزودن ملاس و باکتر ی اسید لاکتیکی بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیر سیلاژ مذکور بود. سیب زمینی پرک شدهبا نسبت مناسبی از کاه گندم خرد شده )با هدف تهیه مخلوطی با ۸۵ درصد ماده خشک( مخلوط گردید. آزمرایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱ تیمار، شامل ۷( سیلاژ سیب زمینی ) ۳۶ %( و کاه ) ۷۱ %( )شاهد(، ۱( سیلاژ شاهد به علاوه باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاریوم، ۸( سیلاژ شاهد به علاوه ملاس ) ۰%( و ۱( سیلاژ شاهد به علاوه ملاس ) ۰%( و باکتری لاکتوباسریلوس پلانتاریوم در ۱تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری سیلاژها پس از ۳۵ روز اندازهگیری شد. افزودن ملاس به سیلاژ سیب زمینی+کاه باعب افزایش معنی دار غلظت مراده خشرک شرد . سیلاژ دارای افزودنی ملاس و براکتری لاکتوباسیلوس پلانتاریوم به طور معنی داری حاوی بیشترین غلظت ماده خشرک، خاکسرتر، پرروتئین خرام، اسرید اسرتیک، اسرید لاکتیک و اسیدنیتروژن ،pH ، پروپیونیک، و کمترین غلظت دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همی سلولز، لیگنین، کربوهیدرات محلول باقی ماندهآمونیاکی و اسید بوتیریک بود. بر اساس نتایج به دست آمده، برای افزایش کیفیت تخمیر سیلاژ سیب زمینی+کاه استفاده از ملاس و باکتری پلانتاریوم توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.