مقاله دیفرانسیل و مهندسی صنایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دیفرانسیل و مهندسی صنایع دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دیفرانسیل و مهندسی صنایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دیفرانسیل و مهندسی صنایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دیفرانسیل و مهندسی صنایع :

دیفرانسیل و مهندسی صنایع

فهرست:
معرفی رشته مهندسی صنایع و گرایشهای مربوطه در کارشناسی ارشد
تعریف‌شناسی مهندسی صنایع
مهندسی (engineering)به چه معناست ؟
مهندسی صنایع را چگونه تعریف کنیم ؟
تعریف مهندسی صنایع را چگونه تفسیر کنیم ؟
نقش شبیه سازی در مهندسی فرایند
آشنایی با دیفرانسیل

صور مختلف معادلات دیفرانسیل
کاربردهای دیفرانسیل
هفتمین همایش معادلات دیفرانسیل و سیستم‌های دینامیکی در تبریز آغاز به کار کرد.
دیفرانسیل
جهت نیرو در دیفرانسیل خورشیدی

وظایف دیفرانسیل
معرفی رشته مهندسی صنایع و گرایشهای مربوطه در کارشناسی ارشد
مهندسی صنایع یکی از رشته‌های زیر مجموعه گروه مهندسی می‌باشد و مدت زمان تحصیل این رشته در مقطع کارشناسی بطور متوسط چهار سال است.

عموماً دو سال اول دوره به گذراندن دروس عمومی، علوم پایه، مهندسی مقدماتی و زبان انگلیسی اختصاص دارد و دو سال دوم بر روی دروس تخصصی تمرکز می‌یابد. در یک تعریف کلی می‌توان گفت:
مهندسی صنایع رشته‌ای است که با طراحی، بهبود و پیاده‌سازی سیستم‌‌های یکپارچه از افراد، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی مرتبط می‌باشد. این رشته بر پایه دانش تخصصی و تبحر در علوم ریاضی، طبیعی، ا

جتماعی و نیز قوانین و روش‌‌های تجزیه و تحلیل مهندسی و طراحی بنا شده است و می‌تواند به کمک این علوم و قوانین به تعیین، پیش‌بینی و ارزیابی نتایج حاصل از سیستم‌‌های یکپارچه بپردازد» هدف اصلی آموزش این رشته بهینه‌سازی و استانداردسازی کلیه سیستم‌‌ها اعم از تولیدی و خدماتی و در نهایت ارتقاء بهره‌وری است

بطوریکه هر یک از دروس تخصصی این رشته تحصیلی در واقع وسیله‌ای مؤثر در راه استفاده مؤثر از منابع و تقلیل هزینه‌هاست. خوشبختانه رشته مهندسی صنایع در چند سال اخیر از اهمیت و موقعیت بالایی برخوردار گردیده است و اغلب فارغ‌التحصیلان این رشته به سرعت و سهولت جذب بازار کار می‌گردند. با توجه به روند رو به رشد تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته در مقطع کارشناسی،

ضرورت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته در جهت کسب جایگاه‌‌های برتر شغلی و آشنایی عمیقتر با دستاوردهای جدید مهندسی صنایع و در نهایت زمینه ورود به مقاطع بالاتر و حضور در عرصه‌های دانشگاهی،

مضاعف گردیده است. و همین امر باعث افزایش رقابت می‌گردد. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته نه تنها برای مهندسین صنایع بلکه برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های دیگر فنی- مهندسی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. چرا که موجبات ورود به عرصه‌های تخصصی و سیستمی‌را برای این فارغ‌التحصیلان فراهم می‌نماید. هم‌چنین تمامی دانشجویان در سایر رشته‌ها می‌توانند فرمول‌های محض تدریس شده را بصورت ابزاری مؤثر در حل مسائل و تصمیم‌گیری‌های مدیریتی،

اقتصادی و صنعتی بکار بندند و زمینه‌های جذب مؤثرتر در بازار کار را برای خویش فراهم آورند. برای مقطع کارشناسی ارشد در این رشته که عموماً ۲ سال به طول می‌انجامد سه گرایش وجود دارد که عبارتند از:
۱- گرایش مهندسی صنایع، ۲- گرایش مدیریت سیستم و بهره‌وری، ۳- گرایش

سیستم‌‌های اقتصادی و اجتماعی، دروسی که برای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌‌ها و موسسات آموزشی عالی دارای ضریب است به تفکیک گرایش بصورت جدول شماره ۱ می‌باشد:
در گرایش مهندسی صنایع که مختص کارشناسان مهندسی صنایع می‌باشد،

دانشجویان به صورت کاملاً تخصصی و در حوزه علوم و تکنیک‌‌های مهندسی صنایع مخصوصاً تحقیق در عملیات به ادامه تحصیل خواهند پرداخت‌.در گرایش سیستم‌‌های اقتصادی اجتماعی که برای سایر رشته‌های فنی و ریاضی مجاز می‌باشد،

دانشجویان با استفاده از تکنیک‌ها و اصول ریاضی و تحقیق در عملیات و فرموله کردن مسائل حقیقی به مدل سازی و تجزیه و تحلیل این مسائل در جهت استفاده بهینه از منابع و کاهش هزینه‌ها می‌پردازند و با تلفیق تکنیک‌‌های مهندسی صنایع و دروس تخصصی هر یک از رشته‌های فنی و ریاضی به منظور استفاده نظام‌مند و سیستماتیک از این علوم، بهره‌ خواهند جست‌.

در گرایش مدیریت سیستم و بهره وری کارشناسان و مدیران فنی واحدهای تولیدی و خدماتی، اصول راهبری و مدیریت منابع انسانی و طرق بهره گیری و استفاده بهینه از منابع تولید و هدایت منابع انسانی در جهت نیل به بهره‌وری (کارآیی+ اثربخشی) را مورد مطالعه قرار خواهند داد‌.

طی دهه های اخیر استفاده های فراوان از آکنه های منظم در فرایندهای جداسازی، انگیزه ای برای مطالعه بیشتر روی ستونهای آکنده بوده است.

مطالعات زیادی روی مدلسازی و شبیه سازی برج های سینی دار انجام شده است، در حالیکه روی آکنه ها و بخصوص روی مدلسازی دینامیک اینگونه ستونها، کار چندانی انجام نشده بود.مدلسازی ستونهای آکنده با حل معادلات دیفرانسیل پاره ای ‏‎‏‎(PDE s)‎‏ امکانپذیر می باشد.

پیچیدگی و ابعاد بزرگ معادلات مدل با استفاده از تکنیک اورتوگونال کولوکیشن برای جداسازی معادلات برطرف می شود. داشتن یک مدل عمومی با درجه قابل قبولی از پیچیدگی که وضعیت ستون را تشریح کند، می تواند به مطالعات طراحی، آموزشی، بهینه سازی و کنترل فرایندها، کمک زیادی نماید. پیشرفت در تکنولوژی رایانه و قابلیت نرم افزارها برای حل همزمان مجموعه های بزرگ و پیچیده معادلات دیفرانسیلی و جبری، راه تحقیق بیشتر بر روی وضعیت ستونهای آکنده را فراهم نموده است.

معمولا دقت مدل با افزایش پیچیدگی آن افزایش می یابد که این امر مستلزم بار محاسباتی بیشتر می باشد. بنابراین برای کاهش پیچیدگی مدل فرضیات ساده کننده ای بکار برده می شود که دقت مدل نیز بستگی زیادی به این فرضیات دارد. در این پروژه، یک مدل ریاضی برای ستونهای آکنده براساس موازنه های جرم و انرژی سیستم ارائه شده است.

دینامیک سیالات و خواص فیزیکی فازها نیز در مدل مدنظر قرار گرفته است. با استفاده از یک شبیه سازی دینامیکی، یک برج جداساز در یک واحد پتروشیمی با موفقیت شبیه سازی گردید.

داده های حالت پایا، برای آزمایش ساده بدست آمد. پاسخ دینامیک مدل به برخی اغتشاشات ‏‎(Disturbances)‎‏ بررسی شد و نتایج مورد بحث قرار گرفته است. نتایج شبیه سازی با داده های واقعی واحد، تطابق قابل قبولی دارد. دقت پیش بینی مدل با استفاده از نقاط کولوکیشن بیشتر افزایش می یابد، اما پیچیدگی مدل بیشتر و زمان محاسبات طولانی تر می گردد. نقاط کولوکیشن بیشتر، نتایج را در برخی مواد واگرا می کند.

 

سرانجام، پنج نقطه کولوکیشن بعنوان تعداد نقاط کولوکیشن بهینه انتخاب گردید و مدل براساس آن ساخته شد. مشخص گردید که فرض یک حالت پایا همیشه زمان حل مدل را کاهش نمی دهد و معادلات جبری اثر قابل توجهی روی زمان کل حل دارند. پیچیدگی سیتمهای جبری ممکن است موجب واگرایی مدل در مراحل بعدی شبیه سازی گردد.

تعریف‌شناسی مهندسی صنایع
نخستین گامها در شناخت پدیده‌ها ، با تعریف نمودن آنان آغاز می‌گردد . تعریف‌شناسی ، اشرافی نسبت به موضوع در اختیارمان می‌نهد و یاریمان می‌دهد تا با ذهنی روشنتر به جستجو و پژوهش در محتوای آن ادامه دهیم . در تعریف‌شناسی مهندسی صنایع که مشتمل بر گامهای اول تا سوم خواهد بود ، ابتدا به تعریف مهندسی خواهیم پرداخت و سپس مهندسی صنایع را تعریف نموده و آنگاه این تعریف را به تفسیر خواهیم نشست .

در پایان گام سوم ، توانایی این را خواهیم داشت که با بیانی روشن و صریح ، تعریفی کوتاه اما مبین و مفهوم از مهندسی صنایع ارائه دهیم تا آغازی باشد بر پژوهش در حیطه دانش مهندسی صنایع .

مهندسی (engineering)به چه معناست ؟
تاکنون بارها و بارها این واژه را در کاربردهای عامیانه و تخصصی شنیده‌ایم ؛ پرسش اینجاست که آیا اگر از ما بخواهند این کلمه را به تعریف آوریم قادر به بیان روان آن هستیم؟
گام اول ما در یادگیری مهندسی صنایع ، آموزش معنای دقیقی برای مهندسی است .

مجمع اعتباری مهندسی و تکنولوژی(the Accrediation Board for Engineering and Technology)
که یکی از وظایف آن تعریف و یکسان‌سازی واژه‌های مهندسیست ، مهندسی را به صورت زیر تعریف می‌کند :
مهندسی ، مجموعه مهارتهایی است که با استفاده از معلومات ریاضی و علوم طبیعی و در اثر مطالعه ، تمرین و تکرار حاصل شده‌اند و ما را به راههای بهره‌گیری اقتصادی‌تر از مواد اولیه و منابع طبیعی در جهت منافع انسانیمان رهنمون می‌کنند .

حال درک روشنی از واژه پراستفاده مهندسی پیدا کرده‌ایم ؛ مشاهده می‌نماییم که حیطه وسیعی در این تعریف جای می‌گیرند و به طور کلی می‌توان گفت که هدف غایی همه آنها کمک به زندگی بهتر و راحت‌تر برای مجموعه انسانهاست . این هدف را از خاطر نبریم ;

گام دوم
مهندسی صنایع را چگونه تعریف کنیم ؟
در گام اول نگاه روشنی به مفهوم مهندسی حاصل کردیم ؛ اینک به مهندسی صنایع باز می‌گردیم و می‌خواهیم در دومین گام تعریفی از مهندسی صنایع یاد گیریم .

بی‌شک موفقیت در هر شغلی مستلزم اشراف کلی بر جوانب آن می‌باشد و یکی از نکات مهم در این مبحث ، دانستن تعریف منطقی و صحیحی از شغل می‌باشد . نگارنده بر این عقیده‌ است که وظایف مهندس صنایع تا اندازه‌ای شیرین و پرهیجان می‌باشد که شاید جای این باشد از آن به عنوان یک سرگرمی فرح‌بخش و لیک در عین‌حال جدی و پراهمیت یاد نمود ؛

و اما مهندسی صنایع چیست ؟
انجمن مهندسی صنایع آمریکا ، تعریف ذیل را بیان کرده‌است :
مهندسی صنایع رشته‌ایست که با طراحی ، پیاده سازی و بهبود سیستمهای یکپارچه ای از انسان (human) ، مواد (material)، اطلاعات (information)، تجهیزات (instrument) و انرژی (energy)مرتبط می‌باشد . این رشته بر پایه دانش تخصصی در علوم ریاضی ، طبیعی ، اجتماعی و نیز قوانین و روشهای تجزیه و تحلیل مهندسی و طراحی بنا شده است تا به کمک آنها به ارزیابی نتایج حاصل از سیستم‌های یکپارچه بپردازد .

تعریف مهندسی صنایع را چگونه تفسیر کنیم ؟
در گام پیشین تعریف انجمن مهندسی صنایع آمریکا را خواندیم ؛ اگر با دقت آن را مروری دیگر کنیم به واژه‌ای کلیدی‌ خواهیم رسید : سیستم ! لازم است در این لغت به خوبی خوب تامل گردد که تم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.