مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت

 مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت

… دانلود …

مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
نهایه نجفی – کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی
اشکان اربابی – کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی

چکیده:
سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی هستند. این محصولات در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها آغشته شوند و یا به دلیل عدم مراقبت های بهداشتی پس از برداشت و در حین انتقال به بازارمصرف دچار انواع فساد و آلودگی شوند. در این تحقیق اثرگذاری پراستیک اسید که دارای حد مجاز مصارف خوراکی می باشد به عنوان ماده ضدعفونی کننده وسیع الطیف بر روی کاهو بررسی شده است. استفاده از این ماده درضدعفونی میوه و سبزی باعث حذف کارا و مناسب آلودگی و افزایش راندمان و بهره وری گشته است. با توجه به حداقلتاثیرگذاری پراستیک اسید بر روی میکروارگانیسم های شاخص آلودگی مشخص گردید با رقت 100ppm از پراستیک اسید در حد مجاز تعیین شده در مواد غذایی خام کشاورزی می توان مدت زمان ماندگاری محصول را تا یک هفته وبدون تغییر در رنگ اولیه ، طعم و مزه کاهو افزایش داد و کاهش بار آلودگی اولیه کاهو را تا مقدار زیادی کاهش داد.همچنین با استفاده از رقت 150ppm از این ماده در مدت زمان 5 دقیقه، در آخرین مرحله از فرآیند شستشوی کاهو وپس از انگل زدایی، نهایتا ضدعفونی به صورت موثر و مطلق انجام گرفت. در این خصوص کاملا مشخص گردید که به لحاظ توصیف آماری و به خاطر صفر شدن واریانس داخلی تیمار، آزمون معنی داری برای آن قابل انجام نیست به علاوه در مقایسه با نمونه های شاهد، تمامی تیمار های ضدعفونی شده با این ماده از لحاظ آزمون های ارگانولیپتیکی نیز از نمونه های اولیه مناسب تر بوده اند.

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت

با سلام،محصول دانلودی مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت هدایت میشوید
مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت

پژوهشگر گرامی فایل کامل مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل مقاله اثرگذاري پراستيک اسيد درضدعفوني و مدت زمان ماندگاري کاهو پس از برداشت دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.