مقاله تاثیر زمان و شذت امواج فراصوت بر رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان و شذت امواج فراصوت بر رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان و شذت امواج فراصوت بر رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان و شذت امواج فراصوت بر رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان و شذت امواج فراصوت بر رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به مضرات افزودنی های شیمیایی از جمله بنزوئیل پراکسید که به عنوان رنگبر در صنایع آرد مورد استفاده قرار می گیرد، امروزه به دنبال یافتن جایگزین های ایمن برای آنها هستند. با توجه به اینکه تأثیر امواج فراصوت در تشدید فرآیندهای اکسیداسیون از طریق اعمال هوادهی به اثبات رسیده است، استفاده از این امواج می تواند جایگزین م ناسبی برای رنگبرهای شیمیایی باشد. در این پژوهش اثر متقابل امواج فراصوت در شدت های (صفر، ۲۰، ۵۰ و ۷۰) درصد در زمان های (صفر، ۱، ۳ و ۵) دقیقه، در قالب طرح فاکتوریل دو عامله با ۳ تکرار بر رنگ پوسته و رنگ مغز نان قالبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به وضوح نشان داد افزایش شدت و زمان اعمال صوت تأثیر مثبت بر رنگ نان دارد. رنگ نان قالبی با امواج فراصوت سفیدتر، و ظاهر نان قابل قبول تر می شود. به طور کلی امواج فراصوت با شدت ۷۰ درصد در زمان ۵ دقیقه بهترین اثر را در رنگ و ظاهر نان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.