مقاله تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خواص تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت غنی شده با پودر دانه بزرک برای بدست آوردن بهترین درصد اختلاط آرد گندم و پودر دانه بزرک در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته است. پودر دانه بزرک با نسبت های ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درصد برای تولید بیسکویت با آرد گندم مخلوط شد. بیسکویت بدون پودر دانه بزرک به عنوان نمونه کنترل تهیه شد. نتایج نشان داد که با افزایش پودر بزرک تا مقادیر ۰/۲۵ به بیسکویت درصد خاکستر، پروتئین و روغن افزایش یافته و بیشترین مقدار مربوط به نمونه ی دارای ۲۵% پودر بزرک بود. مقدار اسید چرب آلفالینولنیک از ۰/۳% در نمونه کنترل به ۴۷/۸% در بیسکویت غنی شده با ۲۵% پودر دانه بزرک افزایش یافت. ارزیابی ویژگیهای حسی بیسکویت مانند: رنگ پوسته، ویژگی پوسته، نرمی بافت، طعم و مزه و احساس دهانی نشان داد که بیسکویت غنی شده با ۱۵% پودر دانه بزرک بیشترین مقبولیت را داشت. خواص فیزیکی بیسکویتهای غنی شده با پودر دانه بزرک نیز مورد برسی قرا گرفت. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که بیسکویت غنی شده با ۱۵% پودر دانه بزرک از لحاظ تغذیه ای، حسی و ویژگیهای فیزیکی بهترین نسبت برای تولید بیسکویت غنی شده با پودر دانه بزرک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.