مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
آناناس به عنوان یکی از مشهورترین میوه های استوایی شناخته شده است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان هاست. روکش های خوراکی از طریق کاهش رطوبت و انتقال مواد حل شده باعث افزایش عمر مفید میوه های تازه چیده می شوند. این تحقیق تأثیر پوشش دهی با روکش ژل آلوئه ورا و چای سبز بر کیفیت و عمر مفید آناناس را در قالب برش هایی تازه در طول ۱۲ روز و دمای ۵ درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار داد. نمونه کنترل فقط در داخل محلول بلانچینگ شامل: ویتامین ث و اسید سیتریک به مدت ۲ دقیقه قرار گرفت. سایر نمونه ها با ژل آلوئه ورا و نسبت های ۲%، ۴%، ۶% چای سبز پوشش داده شدند. تغییرات در ویژگی حسی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، تراوش آبمیوه مورد بررسی قرار گرفتند. این روکش خوراکی در افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و در کاهش تراوش آبمیوه مؤثر بود و تمام تیمارها از پذیرش حسی خوبی برخوردار بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.