مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و حسی آناناس پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آناناس به عنوان یکی از مشهورترین میوه های استوایی شناخته شده است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان هاست. روکش های خوراکی از طریق کاهش رطوبت و انتقال مواد حل شده باعث افزایش عمر مفید میوه های تازه چیده می شوند. این تحقیق تأثیر پوشش دهی با روکش ژل آلوئه ورا و چای سبز بر کیفیت و عمر مفید آناناس را در قالب برش هایی تازه در طول ۱۲ روز و دمای ۵ درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار داد. نمونه کنترل فقط در داخل محلول بلانچینگ شامل: ویتامین ث و اسید سیتریک به مدت ۲ دقیقه قرار گرفت. سایر نمونه ها با ژل آلوئه ورا و نسبت های ۲%، ۴%، ۶% چای سبز پوشش داده شدند. تغییرات در ویژگی حسی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، تراوش آبمیوه مورد بررسی قرار گرفتند. این روکش خوراکی در افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و در کاهش تراوش آبمیوه مؤثر بود و تمام تیمارها از پذیرش حسی خوبی برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.