مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري

 مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري

… دانلود …

مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
مهناز یحیی زاده طرقی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ،سبزوار، ایران
سیدعلی مرتضوی – دانشگاه آزاد اسلامی واحدسبزوار، سبزوار، ایران
مهدی قیافه داوودی – مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، خراسان رضوی، مشهد، ایران
علیرضا صادقیان – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، خراسان رضوی، مشهد، ایران

چکیده:
در این مطالعه نوشیدنی ترکیبی به فرمول 50،15 و 35% (وزنی/وزنی) به ترتیب شامل کنسانتره های رقیق شده (BX=12) چغندر قرمز، البالو و شربت اینورت تهیه شد، پاستوریزاسیون در 85C به مدت 10 دقیقه صورت گرفت و پس از بسته بندی در پاکت های دوی پک جهت بررسی ماندگاری طی 6 هفته در دو دمای یخچال (40C) و محیط (20C25-C) انبارمانی شد، در انتهای هر هفته بررسی تغییرات در ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی (از طریق ازمون پانل در مقیاس هدونیک 5 نقطه ای) صورت گرفت. انالیز اماری داده ها بوسیله نرم افزار SPSS در قالب ازمون فاکتوریل و مقایسه میانگین ها توسط ازمون دانکن در سطح 5% انجام پذیرفت. ارزیابی اماری داده ها حاکی از ان بود اثر دما و زمان بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی بی معنی است حال انکه تاثیر زمان برتغییرات pH معنی دار است. نتیجه کشت های میکروبی نیز منفی مشخص گردید.

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري هدایت میشوید
مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري

پژوهشگر گرامی فایل کامل مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله بررسي تاثيرتيمارهاي دمايي و زماني مختلف برخواص نوشيدني چغندر قرمز-البالو درطي نگهداري