مقاله مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تغذیه متعادل یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است. در این راستا حاصلخیزی خاک، تعیین نیاز بهینه کودی و بررسی تعادل تغذیه ای در محصولات تحت کشت ضروری است. تجزیه برگ روش مناسبی برای ارزیابی وضعیت تعادل تغذیه ای بوده و روش انحراف از درصد بهینه مدل آسانی در مقایسه با روش جامع تشخیص و توصیه کودی در تفسیر نتایج تجزیه برگی می باشد. به منظور شناخت ناهنجاریهای تغذیه ای در محصول ذرت به روش (Deviation from optimum percentage) DOP تحقیقی در شهرستان قزوین برای محصول ذرت به اجرا درآمد. نمونه های برگ جمع آوری و غلظت عناصر غذایی برای نیتروژن، فسفر، پتاسیم، آهن، روی، مس، منگنز و بور تعیین شد. غلظت استاندارد عناصر غذایی برای نیتروژن ۲/۲۶، فسفر ۰/۲۰۵ ، پتاسیم ۱/۹۰۵ درصد و برای آهن ۲۲۶/۷۵، روی ۴۲/۲۵ ، مس ۱۰/۵ ، منگنز ۱۴۰/۵ و بور ۹/۷۵ میلی گرم بر کیلوگرم ماده خشک بدست آمد و میزان میانگین ترتیب نیاز تغذیه ای مزارع ذرت شهرستان قزوین به عناصر غذایی به ترتیب Fe>Mn>N>Zn>K>P>Cu>B مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.